Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Megtartanátok vagy elvetetnétek?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok a párom 31, van egy 3 éves kislányunk. Kiderült hogy babát várok, kb. 7 hetes terhes vagyok, és védekezés mellett maradt meg a baba. Terveztünk második gyereket de nem most hanem pár év múlva. Jelenleg szüleimmel lakunk tetőtérbentetőtérben, de nagyon kicsi helyünk van. Nekünk van egy szoba, meg a kicsinek egy nagyon kis szoba. Szóval 4 embernek kicsi lenne. A másik dolog ami amellett szól hogy vetessem el, hogy 1 hónapja kezdtem a gyes után, mivel az előző munkahelyem a gyes alatt megszűnt. Viszont teljesen kivagyok lelkileg emiatt, ha belegondolok hogy megölöm a gyerekemet. Párom sincs nagyon az abortusz mellett de jelenleg nem tudunk jobb megoldást. Ti mit tennétek? Egyfolytában sírok , nem tudok koncentrálni semmire emiatt. :(
2015. júl. 10. 15:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
30%

nem tartanám meg.. már alapbol az se jo, hogy felmerulét benned, hogy elveteted. igy minek? nem tudnál neki orulni.... végul megbánnád..és bármikor a gyerekre néznél, arra gondolnál, istenem...mégis csak jobb lett volna még várni... na, ennél szornyubb meg nincs, ha akkor bánod már meg, amikor már ott van..és késo.

ugyhogy, várjatok még a második gyerekkel. van ilyen, hogy teherbe esik az ember,- spirál, vagy gyogyszer mellett...de azért nem kotelezo megszulni, mert a "sejtek" találkoztak...

2015. júl. 10. 21:54
 32/35 anonim ***** válasza:
76%

Nem hiaba irtam en is. Mi az anyai nagyszuleimmel eltunk mindig is, bar a nagyapam mar 13 eve elment. De ok vegtelenul tolerans emberek (voltak) es egy-ket nagyobb surlodastol eltekintve jol kijottek egymasssal, viszont akiket ismerek azok nem voltak ilyen szerencsesek, mint mi. Folyamatos veszekedesek,apos-anyos furakodasa, a gyerekek/unokak rancigalasa, es meg folytathatnam.

Szoval nem itelem el, de valljuk be az esetek tobbsegeben az egyutteles nem aldas, hanem atok. Bar a kerdezo eseteben csak feltetelezni tudok.

2015. júl. 10. 22:19
 33/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Úgy döntöttünk végül a párommal hogy megtartjuk a babát, de sajnos a hétvégén el kezdtem erősen görcsölni és ilyen alvadt vérdarabok jöttek tőlem és elvetéltem. Hiába mentünk a kórházba, már nem tudtak segíteni :( Álmomban sem gondoltam volna hogy ilyen velem megtörténhet :(
2015. júl. 23. 14:54
 34/35 A kérdező kommentje:
A kórházban azt mondták valószínű az okozta a vetélést hogy gyógyszer mellett maradtam terhes és ebből kifolyólag valami rendellenessége lehetett a babának.
2015. júl. 23. 15:03
 35/35 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Fogadd részvétem. Nem akart maradni. Ez az ő döntése volt.
2015. aug. 26. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!