Ti mit tennétek a helyemben? Megtartanátok vagy elvetetnétek?
A párod nem dolgozik? Mindenféleképpen neked kellene?
3 év fyorsan elrepül. Én megszülném. Annyi időt fél lábbal is ki lehet bírni.
Ha kilátás jobb és nagyobb házra,ne tedd meg szerintem.
Kitartást!!
1.ha már most sírsz és kivagy nem hiszem, hogy képes lennél valaha is megbocsátani magadnak.
2. anyagilag: a párodnak van munkahelye? eddig meg tudtátok tenni hogy otthon légy gyesen? tehát nem napi kenyér gondotok van. ha ő dolgozik akkor két gyerek után most lesz adókedvezmény stb, nő a fizetése és újra kapsz gyest majd. szinte mindenetek megvan a nagyobb gyerekről ami kell nem?? a hely a legkevesebb ! 3 évig melletettek is elalszik. esetleg a szüleitek nem cserélnek veletek lakrészt?
Nem tartanam meg. Egy kis lyukban eltek, gondolom mar igy is van feszultseg, plane, hogy a szulok "nyakan" vagytok. Raadasul egy 3 eves meg egy csecsemo... a legjobb kombo. Es a munka. Nem tudom a parod mennyit keres, de ha eddig is szukosen eltetek, hat akkor majd lehet osszehuzni magatokat.
Tokre nem ertem az embereket, en nagyon nem akarnek ilyen korulmenyek kozott varandos lenni.
A masik meg, hogy egy 7hetes magzatot ne nevezzunk mar gyereknek, koze sincs hozza(meg).
Én a helyedben biztos elvetetném. Minden érv emellett szól:
Kis lakás szülőkkel, anyagi nehézség, munkahely, védekezés mellett jött össze és későbbre terveztétek.
Másrészt, ez még csak egy magzat, nem egy kifejlett ember. Könnyen lehet, hogy művi beavatkozás nélkül is elvetélnéd. Sokszor látom, hogy az ellenzők úgy próbálják beállítani az abortuszt, mintha valami emberiségellenes bűntény lenne. Ez egyfajta tendencia, hogy démonizálják, de amint megszületik a gyerek, a propagandisták sz*rnak bele a gyerek, az anya és a család életkörülményeibe. Úgy látszik, egyeseknek nem tetszik, hogy a nőknek egyre több döntésszabadságuk van, hogy közülünk egyre kevesebben hajlandóak a tenyészállat, **szógép, rabszolgafeleség szerepre.
Bárhogyan is választasz, sok szerencsét kívánok hozzá!
*Thomasina*
Természetesen elvetetném. Apámék is többen voltak testvérek, mint ahányat anyagilag megengedhettek volna maguknak a szülők. Meg is lett az eredménye. A legtöbb max szakmunkás, éhbérért robotol, mert nem volt pénz őket taníttatni. A legtöbb 15 éves kora óta dolgozik is. Apám 18 évesen látott először téliszalámit.
De a volt általános iskolás osztálytársam sem volt sokkal jobb helyzetben.
Nyílván sajnálja az ember az abortuszra ítélt magzatot, de azt még jobban, ha nyomorúságos körülmények között kellene őket felnevelnem.
Talán úgy meg lehetne tartani, ha kapnának egy emeletes ágyat nagyob korukban. Az nem foglal szélességre annyi helyet. Ha azonos neműek, akkor öltözhetnek egy szekrényből.
De , a szulokkel egyutt elnek, egy hazban. Nem tudom, hogy te eltel mar -e tobb generacios haztartasban, de altalaban sok a feszultseg , ha ket csalad egy fedel alatt van. Nincs hely, van 2 szoba, huh de jo...eletter nuku. Kinek jo ez? Ez is csak stressz forras a szuloknek, a gyerekeknek. Masreszt a kiesett penz borzaszto sokat nyom...
Most meg lehet nem nyomorognak, de kesobb lehet, sot tuti.
Peesze, azt csinal a kerdezo amit akar, de en ezt nem vallalnam be.
Utolsó, a bátyám 15 éve él így, feleségével, 2 kamasz gyerekével. Teljesen jól megvannak, igaz, jó természete van mindenkinek.
Teljesen különálló a lakásuk, viszont amikor kicsik voltak a gyerekek, jó volt nekik, hogy egyet füttyentettek, a nagyszülők ugrottak és segítettek.
Csak itt a gyk-n az a divat, hogy aki a szülőkkel akár ilyen szinten is együtt él, az borzalom és lenézendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!