Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 4 gyerekem van és újra terhes...

4 gyerekem van és újra terhes vagyok. Megtartsam? Félek.

Figyelt kérdés
Már van négy gyerekünk, és 38 éves leszek mire megszületne az ötödik. Félek, hogy hogy tudnánk felnevelni. Anyagilag szerencsére nincs gond, meg elfér, de egyáltalán nincs segítségem, nagymamák nagyon hamar haltak meg betegségben. Emiatt is aggódom, hogy mi lenne ha valamelyikünk ilyen korán betegedne meg egyáltalán megérjük-e, hogy felnőjenek. Másrészt úgy érzem a férjemre így is túl nagy teher hárul, senkinek nincs a környezetünkben 4 gyereke és kicsit kinézik a munkahelyén is, ő pedig nem az a típus aki lerázza magáról a gúnyos megjegyzéseket. A rokonságról nem is beszélve. A férjem attól is fél, hogy anyagilag hogy fogunk állni 10-15 év múlva.

2015. jún. 11. 09:37
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.

A férjem rám bízta a döntést én pedig képtelen lennék megtenni, bár tudom hogy iszonyú nehéz lesz. Az is benne van, hogy mivel egy fiúnk van hátha lenne neki fiútestvére. Igazából idegileg nehéz bírni a non stop visítást, veszekedést, nyüzsgést és rendetlenséget.

Szülés után első dolgom lesz elköttetni magam.

2015. jún. 20. 20:53
 32/34 anonim ***** válasza:
28%

Gratulálok a helyes döntéshez:)) Kívánok egy gyönyörű kisfiút Nektek:)

egy korábbi

2015. jún. 20. 23:18
 33/34 anonim válasza:
Szia kérdező. Azóta már biztos meg van a pici. Fiú lett vagy lány?
2016. okt. 27. 17:44
 34/34 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne hogy vagytok?
2016. okt. 27. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!