4 gyerekem van és újra terhes vagyok. Megtartsam? Félek.
Én a te helyedben nem tartanàm meg ! Egyàltalàn nem vàgynék előlről kezdeni mimdent ,főleg hogy ennyi gyermeketek van
.Ti sem lesztek mâr fiatalabbak ,becsülettel neveljétek fel a meglévő négyet .33/N
Akik most gúnyolódnak, pár év múlva esetleg majd irigykednek. Keressétek más sok gyerekes családok társaságát, és mindjárt nem érzitek majd annyira csodabogárnak magatokat. Tagok vagytok pl.a NOÉ-ban? (Nagycsaládosok Országos Egyesülete) Nemcsak hasonló barátokat találhattok, de hasznos kölcsönös támogatást is. Egyébként kereshetnétek olyan idősebb embereket is, akik szívesen vállalnak pótnagyszülő szerepet. Persze ehhez bátran kell nyitni a környezet felé.
Félni meg annyi mindentől lehet. Mondjuk a meglévő gyermekek közül is balesetet szenvedhet, megbetegedhet és meghalhat valamelyik. De ahogyan ilyen ok miatt nem szül senki egy ötödik vagy akárhányadik gyereket, ostobaság megszakítani egy terhességet, olyan indokkal, hogy ti is megbetegedhettek.
Semmiképp sem tartanám meg, akkor sem, ha anyagilag elbírnánk. Idegileg nem bírnánk, pedig nagyszülői segítség is van.
Már 4. gyereket sem vállalnék, semmi esetre sem. Nyilván itt most ikrekről volt szó, de ha nem így lenne, akkor már a 4.et sem vállaltam volna.
A többi gyerekednek ártanál?
Ő miért kivétel, őt miért akarod megölni?
Isten adta, ne vedd el az élet lehetőségét tőle!
Mi van, ha később esetleg bűnhődnél miatta? Ne érts félre, nem bűntudatot akarok benned kelteni, csak jusson eszedbe minden lehetőség.
Miutàn megszületett, akkor meg köttessétek el magatok vagy valami végleges megoldás, hogy ne legyen több gyerek.
Vagy adjátok nekem, mi nagyon vágyunk egy babára! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!