4 gyerekem van és újra terhes vagyok. Megtartsam? Félek.
sztem te 4 gyerek után már pontosan tudod, hogy mivel járna egy ötödik. de ha azt mondod, hogy hely is van, pénz is van, akkor min gondolkozol?? hogy mit szólnak a férjed munkahelyén?? kinek mi a büdös fene köze van hozzá?? ez a ti életetek. nem szólhat bele senki!! az a pici már ott van!
elmesélek neked valamit: a férjemnek előttem már volt egy felesége, akiről kiderült, hogy beteg miközben terhes volt. nem hallgatott semmire és senkire, azt mondta az orvosoknak, hogy kezeljék a picit, ne őt. a férjem könyöröghetett neki, mondhatott bármit, ő így döntött és kész. szülés után nem sokkal meg is halt és a férjem egyedül maradt a pici kislányával. de azt mondta, hogy amikor a Bogi rámosolyog, meg apának szólítja és azt mondja, hogy nagyon szereti, akkor teljesen elfelejti, hogy min ment keresztül.
sztem, amikor a ti gyerkőcötök is rátok mosolyogna, meg nevetne és azt mondaná a férjednek,hogy: apa én nagyon szeretlek, akkor eszébe sem jutna, hogy totál vadidegenek mit gondolnak a munkahelyén.
az meg, hogy mi lesz 10-15 év múlva: erről is mesélek vmit, ha nem gond. a férjemre visszatérve köztünk van egy jókora korkülönbség. és az egyik barátnőm totál kiakadt, hogy én hogyan mehettem hozzá feleségül, hogyan szülhetek neki, mert mi lesz ha itt maradok özvegyen.... neki 4 évvel később volt esküvője, egy tőle csupán 1 évvel idősebb férfit talált magának. fél év múlva ő özvegyült meg, nem én.
ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem tudjuk, hogy az élet mit írt meg nekünk. miért ne lehetne, hogy vígan fogtok élni 80 éves korotokig??
sztem 38 évesen nem kell azon gondolkoznod, hogy hogyan fogod felnevelni. ezzel az erővel egy 25 éves is agyalhatna azon, hogy mi lesz, ha ő nem lesz...
ülj le a férjeddel, beszélj vele. kérdezd meg, hogy ő mit akar. hogy ki tudja-e zárni, hogy piszkálják a munkahelyén. illetve van még egy ötletem: szóljon már nekik vissza! vagy vegye be a l*szaromtablettát és kész!!
törődjön veled, a gyerekekkel, az igazi jó barátjaival, akik nem piszkálják!! keresse meg az élet apró örömeit és próbáljon meg azzal foglalkozni!!
és én a te helyedben mindenképp megtartanám!!
Hü.lyeség.h ahol 4 elfér, ott elfér 5 is, meg hogy ha 4-et kibírtatok...
Az életet élni kell és élvezni, nem kibírni. Én legalábbis így vagyok vele. Nekem már 3 gyerek is borzasztó sok lenne, ti érzitek, nektek mennyi a fizikai, szellemi, kapacitásotok, pénzetek, türelmetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!