Megint elakarja vetetni a babát, mit tehetek?
Van egy két és fél éves kisfiunk a férjemmel,akit szeret és imád.Tavaly gyógyszer mellett összejött a baba,és sajnos kézzel lábbal ellenkezett a megtartása miatt.Arra hivatkozott hogy nem tudnánk eltartani,ami szerintem nem igaz!Hiába érveltem,semmi nem használt.Egyedül kellett megküzdenem a baba elvesztésével!Neki nagyon könnyen megy,a megcsinálása is és a kijelentése hogy nem kell...
Most úgy néz ki a dolog hogy megint babát várok,de semmi képen nem szeretném elvetetni!Szívem szerint nagyon örülnék,de nem merek mert félek a reakciójától.
Mit tehetnék ha megint el akar küldeni?
na jó,tényleg hagyjátok szerencsétlent!nyilván itt mindenki tökéletes és soha nem hibázott még és soha nem cselekedett meggondolatlanul!!..alapítsatok klubbot azt okoskodjatok egymásnak,elég aljas dolog egy kétségbeesett ember felett csámcsogni,még ha van is igazság abban amit mondtok ez baromira nem segít!
de a 2.kommentel értek egyet kb. ezek az opciók vannak.. mindenképp beszéljetek.a történetben szerintem az a kérdés,hogy nincs-e más ok amiért nem akar több gyerket?ha kizárólag a pénz miatt nem akarja,akkor érvelj neki pl:van egy csomó minden amit már nem kell megvegyetek,vállalsz valamilyen otthoni munkát,nézz utána milyen támogatásokat vehettek igénybe,csomó minent kaphattok ingyen illetve forintokért-hidd el én tudom egyedül nevelem a gyerekem és hála Istennek mindene megvan ,pedig Apuka hol van hol nincs és gyesből élek-hass az érzéseire,hisz szereti a fiatok,mit érezne ha öt elvetettétek volna..bocs hogy ezt így leírom de egy baba már néhány hetesen is egy kialakult kis ember,ez nem játék!tele van a net abortált babák képeivel,borzasztóak.de érvelhetsz neki azzal is,hogy a gyereknek kell egy testvér,szar dolog egykének lenni,és most a legideálisabb a korkülönbség.hát te ismered a férjed..sok sikert!
"nyilván itt mindenki tökéletes és soha nem hibázott még és soha nem cselekedett meggondolatlanul!!"
De, hibáztam. Abortusz lett belőle. De utána olyan szinten remegve figyeltem a védekezésre, nehogy még egyszer megtörténjen, hogy nem is lettem újra nem kívántan terhes. Tanultam a leckéből.
De a kérdező olyan szinten felelőtlen, mintha egy 16 éves fruska lenne. 2x nem lehet "véletlenül" teherbe esni.
Egye csak meg, amit megfőzött. Mert vagy lesz egy rossz házassága, egy nem kívánt gyerekkel (azaz csak apa által nem kívánt), vagy egyedülálló anya lesz 2 gyerekkel.
igen kedves 25-ös,mert sokkal egyszerűbb kihordani,megszülni egy gyereket,és két kicsit egyszerre nevelni,gondozni-hisz ez könnyű ,móka ,kacagás- mint visszamenni dolgozni.
bravó!p.csfej!
Egyébként egyrészt igaz, ha tudja hogy hülye a férje, miért csinálja a megszakitásos módszert...
De viszont. A szüleim világ életükbe így védekeztek, és csak 2 gyerek lett, akkor amikor tervezték. A párom szülei szintén így. Mi is, már két éve és működik. Tudom, le fogtok pontozni, de az első szexuális kapcsolatom is így volt, 18 évesen és nem lett terhes a csaj. Kihúztam idejébe és pont. Persze mi most sem vagyunk úgy vele, hogy elvetetnénk. De nem is akarunk egyenlőre második babát, most minden figyelem az elsőre összpontosul :)
Mindezek ellenére senkit nem buzdítok erre a módszerre, akinek nem fér bele egy baba! Ne csinálja így senki, aki elvetetné! Mert azt mondják az okosok, hogy előváladéktól is teherbe lehet esni! Nem olyan vészesen drága a fogamzásgátló vagy az óvszer azért. A spirál is lehet egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!