Párom elakarja vetetni a babánkat, én nem, mit tegyek?
Együtt élünk, minden rendben volt,terveztük a babát. Ő szerette volna hogy legyen gyermekünk. Sejtettük a terhességet, látszólag örült, és mikor kiderült is némi aggodalommal (egészség ügyi és anyagi prob miatt) de most arra kért, vetessem el és még szakított is velem mert idegemben neki mentem.
Nem akarok abortuszt..szeretem a páromat és a gyermeket is.. 10hetes vagyok...
A döntes mindeg az ANYA-e!
Ha szeretned ezt a baba-ät es bär mi äron fel fogod nevelni apaval vagy apa nelkül.NE MENJ ABORTUSZRA!
Milyen egeszeg ügyi.A problema es kinel?Ez azert fontos!!!
NE VETESD EL!
Egesz eletedben banni fogod, es a parodat is el fogod hagyni emiatt.
ha nem akarja akkor mehet, fel is ut le is ut, gyerektartast meg majd fizeti.
Nos, én is igy jártam anno, azzal a különbséggel, hogy mar időn tul voltam, amikor meggondolta magat. Nekem nem volt mas lehetőségem.
Neked kettő van: abortusz es uj élet kezdése, természetesen a pasi nelkul, vagy a gyermek megtartása es uj élet kezdése, szinten a pasi nelkul.
A döntéshez mérlegeld hogy van e miből eltartani egyedül a gyermeket -amig nincs pl gyermektartasdij megállapítva- van e hol lakni, van e elegendő testi es leki erőd egyedül végigcsinálni a terhességet es ki tudja meddig egyedulallo anyának lenni annak minden nehézségeivel egyutt. Beszélj a családoddal is - ha jóban vagytok - vagy a közeli barátaiddal, higy ok hogyan látják, mi lehetne a jobb megoldás, tudnak e segiteni bárhogyan is döntesz. De a döntés a tied legyen, ne masoke.
2 heted van eldönteni,még addig lehet elvetetni.
Át értékelném az életem,és megpróbálnám NEM szeretni ezt az embert.
Ez most komolyan kérdés? Ilyet kérne tőlem a párom, az lenne az utolsó szava.
Milyen ember kér ilyet a párjától?
A szemembe gyilkosság az abortusz, olyannal akinek ilyen megfordul a fejében, nem lennék tovább egy percet sem.
Párod még lehet akármennyi, ennél nyilván jobb is. De ha megöleted az a gyereket, őt már semmi nem hozza vissza.
Egy ismerősöm anyujának volt abortusza, kb. 40 éve, kérdeztem tőle, hogy szoktál gondolni a halott testvéredre? Azt mondta igen...én nem tudnék anyám szemébe nézni többet, ha megtudnám, hogy volt abortusza.
A generációm felét abortálták, sokszor eszembe jut, hogy 50% esélyem volt megszületni, de jut rám egy másik fiú vagy lány, aki nem születhetett meg.
Nem valami vidám dolog...
Persze ez csak a saját, privát véleményem.
Említesz egészségügyi problémát, ha az életedet veszélyezteti a terhesség, akkor elfogadható az abortusz. De ezt orvos dönti el.
Egyrészt igen felelötlenek vagytok, ha mire összejött a baba, addigra már nem is kell.
Másodszor arról csak te döntesz, hogy megtartod-e, de ha igen, akkor felkészülhetsz, hogy egyedül kell felnevelni.
3,8-hoz csatlakoznék
szerintem ne vetesd el, de úgy, h tudd, benne van a pakliban h (legalább egy ideig) egyedül neveled majd és nem lesz gyerekjáték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!