Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom elakarja vetetni a...

Párom elakarja vetetni a babánkat, én nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, minden rendben volt,terveztük a babát. Ő szerette volna hogy legyen gyermekünk. Sejtettük a terhességet, látszólag örült, és mikor kiderült is némi aggodalommal (egészség ügyi és anyagi prob miatt) de most arra kért, vetessem el és még szakított is velem mert idegemben neki mentem.

Nem akarok abortuszt..szeretem a páromat és a gyermeket is.. 10hetes vagyok...

2014. júl. 25. 13:22
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Tíz hetes terhessegnel MINDIG van mehurites
2014. júl. 26. 11:55
 32/42 A kérdező kommentje:

Sértő, hitetlen kommentekre nem vagyok kiváncsi. Én megszerettem volna tartani a babát, a szüleim segitettek volna mindenben. És nagyon fáj hogy elment ugyhogy légyszives ne irjatok.

Egyépként meg most már ugysem nézem meg. Van elég bajom.

A TANÁCSOKAT VISZONT MINDENKINEK KÖSZÖNÖM! <3

2014. júl. 26. 11:56
 33/42 A kérdező kommentje:

9 HETES VOLTAM, A DOKI KISZÁMOLTA AZ UTOLSÓ MENS. így most voltam 9hetes. És 12. hétig gyakori a vetélés, de nekem is lehetséges a méhürités ezért kell egy hét mulva bemennem ujra a körzeti nőgyógyászatra nem ambulanciára mint tegnap, párnap mulva ha a vérzés megszünt tesztet csinálni, ha pozitiv akkor azonnal kell menni, mert akkor ami bennem maradt azt kikaparják.

Ennyi. sziasztok.

2014. júl. 26. 11:59
 34/42 anonim ***** válasza:
Érdekes, a kérdésed en meg 10 hetes voltál, de mindegy.
2014. júl. 26. 13:27
 35/42 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak a történtek miatt.Kaptál még egy esélyt az élettől hogy átèrtékeld az életed és a kapcsolatodat úgy hogy se magadnak se másnak ne okozz lelki sérülést.A pároddal sikerült beszélned? Mi lesz a kapcsolatotokkal?
2014. júl. 26. 15:29
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
Ur Isten!!!-Te nagyon unatkoztäl,hogy ilyeneket irtäl...vagy össze zavart a sok välasz es ilyen gyermeteg dumäval akarod lezärni ...Nem tudom ,de kisse vicces !Ha valakinek spontän vetelese van azt bennt tartjäk a korhäzban /kaparäs-ultrahang..stb/ vermergezes es millio mäs problema is lehetseges ami miatt bent kell maradnod...
2014. júl. 28. 14:22
 37/42 anonim ***** válasza:
0%
ha ettől elment akkor szerintem amúgy is elment volna a pici.én sajnálom. de ilyen férfinek ne is szülj.
2014. júl. 28. 21:13
 38/42 anonim ***** válasza:
0%

A másod unokatestvér már olyan távoli, hogy a babának nem lesz semmi baja.

Hacsak nem valami súlyos genetikai betegség van a családban, ami itt nagyobb eséllyel jön ki a halmozódás miatt..., de arról tudnál...

Hogy megtartod-e, azt döntsd el te, de az apát kidobnám!

2014. júl. 29. 01:34
 39/42 anonim ***** válasza:
27%

Előző vagyok. Most olvastam, hogy elment a baba :(. Nagyon sajnálom.

De remélem a pasival egy életre végeztél...

2014. júl. 29. 01:47
 40/42 anonim ***** válasza:
Én 6 hetsen vetéltem el, vetélés napján már negatív volt a teszt, az orvos azt mondta ha egy héten belül nem múlik el a vérvés akkor menjek vissza és kell műtét.
2014. júl. 29. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!