34 éves vagyok a 3. babánkat várjuk! Down-kor teszteredménye pozitív lett! PAPP-A:1911, 00 miu/ml 0,52 MOM Szabad B-hCG:93,70 nmol/L 2, 04 MOM NT:1,9 Down-kor kockázata1:80 Edvards-kór kockázata1:30000 Lehet hogy beteg tényleg a babám?
Valaki akinek volt már ehhez hasonló eredménye írjon :)
Már eléggé el vagyok keseredve!
Szia.
En ugy tudom, hogy ez csak statisztika. Szerintem csinaltass egy komolyabb tetszet.
az első hsz.-t nem értem, statisztika?? de hát UH és vérvétel alapján készül a teszt!
én magzatvízvételre mennék.
Igen most pestre kell mennem genetikai vizsgálatra de legalább 2-3 hét mire időpontot kapok! :(
Ezek akkor nagyon rossz eredmények???
Egy ismerősömnek azt mondták, hogy vetesse el a gyermekét, mert nagyon beteg. Többek közt a Down-t is kimutatták, de azt mondta megtartja a babát. Nagyon vágyott egy kislányra a fiai mellett, és ez a pici kislány volt. Megtartotta.Teljesen egészsége, gyönyörű és nagyon okos a lány!
Nem tudom mennyire rossz ez az eredmény, DE az utolsó pillanatig tarts ki! NE adjátok fel a reményt, hátha ...
Kitartást és minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!