20 hetes terhesen elveszitettük a babánkat az lenne a kérdés h a terhességi tünetek ilyenkor mikor múlnak el? Hetek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 19:18
1/4 anonim válasza:
3-6 hét között szokott lenni. Persze a lelki része más kérdés.
2/4 anonim válasza:
részvétem. Nekem a tejelválasztás indult meg utána (ezt nem gondolom terhességi tünetnek), és bromocryptint adtak rá, de annak ellenére sok hétig úgy éreztem, mintha épp "megindulna". (a gyógyszer természetesen 2-4 hét alatt szüntette meg papíron).
Gyászold meg (valami eldugott helyen megtalaltam, hogy hat hónapig gyászoltak egyes helyeken, ha picibaba halt meg...)...
3/4 anonim válasza:
kb 5-6 hétig. Aztán van akinél van tej is. Az enyém 28 hetes volt. 2 hónapot élt.
4/4 anonim válasza:
Mindenkit nagyon sajnálok hogy ez történt vele :S 28 hetes anyuka Veled ez mikor történt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!