Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom elakarja vetetni a...

Párom elakarja vetetni a babánkat, én nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, minden rendben volt,terveztük a babát. Ő szerette volna hogy legyen gyermekünk. Sejtettük a terhességet, látszólag örült, és mikor kiderült is némi aggodalommal (egészség ügyi és anyagi prob miatt) de most arra kért, vetessem el és még szakított is velem mert idegemben neki mentem.

Nem akarok abortuszt..szeretem a páromat és a gyermeket is.. 10hetes vagyok...

2014. júl. 25. 13:22
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
30%

Ird Ki legy szi Milyen egeszseg ügyi problema van...a babaval?neked ? a pärod?

Igy nem tiszta a szitu....

2014. júl. 25. 13:38
 12/42 A kérdező kommentje:
Az az egészség ügyi probléma hogy én gyógyszert szedek 8szedtem mert azonnal abba hagytam őket) és azért mert másodunoka testvérek vagyunk, DE arról volt szó megyünk a legjobb genetikushoz és AKKOR VETETÜNK !!! CSAK AKKOR ha beteg lenne. De meg sem várta hogy elmenjünk orvoshoz.
2014. júl. 25. 13:40
 13/42 A kérdező kommentje:
Szerdára volt időpontunk...egyépként minden orvos azt mondta , nem lenne baja, párom most azt mondja a gyógyszerek miatt félt és ezért nem akarja, meg már engem sem akar. DE Ő EZEKKEL TISZTÁBAN VOLT, és úgy KÉRT ENGEM hogy csináljunk babát, miatta hagytam abba a fogamzásgátlót.
2014. júl. 25. 13:42
 14/42 anonim ***** válasza:
Megijedt a felelőségtől...
2014. júl. 25. 14:02
 15/42 anonim ***** válasza:
39%

...na ez igy mär teljesen mäs fenyt ad a dolognak...

-Orvosi vizsgälatok feltetlenül kellenek

-3D ultrahang 10 hetes magzatnäl mär sok mindent ki mutatt

-Csak magadra szämits,ha meg tartod a terhesseg alatt meg szämtalan vizsgälaton kell reszt venned,ha komoly genetikai baj van,a terhesseg megszakitäst bär melyik idöszakban el KELL hogy vegezzek a dokik(akär 5 -6 hosan is)

-Ne a pasi miatt gyötörd magad hanem tegyel meg mindent azert hogy kiderüljön mi a szitu a babaval.

-Ha nincs baj Örülj a gyermekednek,neveld fel szeressd legy türelmes vele,es ne az anyagiak motiväljanak ill.egy pasi aki ugy nezz ki hogy rossz vällasztäs Volt.

2014. júl. 25. 14:02
 16/42 anonim ***** válasza:
29%

....ja es meg vmi

nevess -örülj-es legy boldog

hisz anya leszel!!!

A babad mär most is erzi amit te erzel..tedd Öt mär most is boldogä,es az Apjät pedig magasrol Sz....le!!!

;))) !!!

2014. júl. 25. 14:30
 17/42 anonim ***** válasza:
51%
Azért jól kibabrált Veled a kedves rokon.Ki tudja minek teszed ki magad ha megtartod a babát? Ha nem tartod meg az is nagyon fájdalmas.Arról nem is beszélve ahogy írod Részeről nem közönbös ez az ember.Nem tudnál vele beszélni? Lehet hogy csak nagyon megijedt.Hány éves a fiú?
2014. júl. 25. 15:09
 18/42 anonim válasza:
7%
Hallgasd meg, miért szeretné elvetetni. Az egészségügyi probléma tényleg nagyon komoly lehet másod unokatestvéreknél, még akkor is ha nem fizikális hanem értelmi visszamaradottságról lenne majd szó (tapasztalatból mondom! :( ). Genetikust én AZONNAL felkeresnék!! Nem bármilyen orvost, hanem ahogy írtad, a lehető legjobb genetikust. Nincs nehezebb mint egyedülálló anyaként, rossz anyagi körülmények között egy sérült gyermeket nevelni!! Ha ennek az esélyét nem lehet kizárni (/nagyon minimálisra csökkenteni), akkor én elvetetném. Bár biztos hogy egész életemben bánnám és gyászolnám. :( De még úgy is. Egy sérült gyermek egész életedben (nem 5, 10 vagy 15 évig, hanem AMÍG ÉLSZ) hatalmas teher, nem csak neked. Egy gyermek elvetetése is nagyon nagy fájdalom, de SZÁMOMRA az kisebb, mint egész életemben sérült gyermekkel élni, majd sérült felnőttel, mert a gyerek előbb-utóbb felnő! Nem tudom, a párod mennyire a kockázat miatt, és mennyire a hirtelen jött felelősségtől ijedt meg. De szerintem hogyha a baba egészsége és jóléte miatt szeretné elvetetni a gyereket, akkor én megfontolnám amit mond. Főleg hogy azt mondod szereted őt, meg eddig minden rendben volt.... szerintem ő is csak a legjobbat akarja mindannyiótoknak. Az ő véleményét higgadtan meghallgatva, értékelve döntenék, hiszen mégiscsak azt lenne a legjobb, hogyha közösen, egy családként tudnátok felnevelni egy gyereket! A genetikai vizsgálat UTÁN lehetséges, hogy ő is megnyugszik, és ő sem akarja majd elvetetni a babát. Szóval első körben irány a doki, utána az eredményektől függően a pároddal KÖZÖSEN értékeljétek a szituációt. Ha az egészségügyi kockázat már kizárható, lehetséges, hogy ő sem szeretné már többet elvetetni, hiszen írod, hogy Ő szerette volna, hogy legyen gyermeketek, és hogy az elején örült neki, hogy szeret téged... szóval, próbáld menteni a kapcsolatot (is) szerintem. (Szerintem! Ez csak egy vélemény, és nem vagyok szakember...)
2014. júl. 25. 15:59
 19/42 anonim válasza:
34%

(még az előző vagyok).

Viszont szerintem HA a genetikai vizsgálaton MINDEN rendben, és a pároddal még úgy sem sikerül beszélni, tisztázni a dolgot, akkor ne vetesd el, hanem inkább neveld fel - ha van erre reális esély, tehát tudod a minimum anyagiakat, lakhelyet, támogatást - egyedül.

2014. júl. 25. 16:04
 20/42 anonim ***** válasza:
94%
Igaz,nálunk nem tervezetten és másodikként jött a legkisebb,de a párom reakciója ugyanez volt. Már be is volt fizetve az ab,de odafelé menet együtt sírtunk,megálltunk a kórház előtt,egymásra néztünk... És nem mentünk be. Megszokta a gondolatot,elsőre biztos ő is megijedt,én is. Már a 25.hétben vagyok,kislány lesz. Ha belegondolok,hogy csak ennyim múlik egy élet,a hideg kiráz. Nálatok más a helyzet mondjuk,nem tudom mi a baja a párodnak,de érdekes. Ismerősi körben is ugyanez volt,a csaj elment ab-ra és kitette a srácot. Csak akkor tartsd meg,ha elég erős vagy egyedül is felnevelni,ez azért nem kis dolog,főleg a lelki és anyagi része.
2014. júl. 25. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!