Párom elakarja vetetni a babánkat, én nem, mit tegyek?
Együtt élünk, minden rendben volt,terveztük a babát. Ő szerette volna hogy legyen gyermekünk. Sejtettük a terhességet, látszólag örült, és mikor kiderült is némi aggodalommal (egészség ügyi és anyagi prob miatt) de most arra kért, vetessem el és még szakított is velem mert idegemben neki mentem.
Nem akarok abortuszt..szeretem a páromat és a gyermeket is.. 10hetes vagyok...
Ird Ki legy szi Milyen egeszseg ügyi problema van...a babaval?neked ? a pärod?
Igy nem tiszta a szitu....
...na ez igy mär teljesen mäs fenyt ad a dolognak...
-Orvosi vizsgälatok feltetlenül kellenek
-3D ultrahang 10 hetes magzatnäl mär sok mindent ki mutatt
-Csak magadra szämits,ha meg tartod a terhesseg alatt meg szämtalan vizsgälaton kell reszt venned,ha komoly genetikai baj van,a terhesseg megszakitäst bär melyik idöszakban el KELL hogy vegezzek a dokik(akär 5 -6 hosan is)
-Ne a pasi miatt gyötörd magad hanem tegyel meg mindent azert hogy kiderüljön mi a szitu a babaval.
-Ha nincs baj Örülj a gyermekednek,neveld fel szeressd legy türelmes vele,es ne az anyagiak motiväljanak ill.egy pasi aki ugy nezz ki hogy rossz vällasztäs Volt.
....ja es meg vmi
nevess -örülj-es legy boldog
hisz anya leszel!!!
A babad mär most is erzi amit te erzel..tedd Öt mär most is boldogä,es az Apjät pedig magasrol Sz....le!!!
;))) !!!
(még az előző vagyok).
Viszont szerintem HA a genetikai vizsgálaton MINDEN rendben, és a pároddal még úgy sem sikerül beszélni, tisztázni a dolgot, akkor ne vetesd el, hanem inkább neveld fel - ha van erre reális esély, tehát tudod a minimum anyagiakat, lakhelyet, támogatást - egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!