Párom elakarja vetetni a babánkat, én nem, mit tegyek?
Együtt élünk, minden rendben volt,terveztük a babát. Ő szerette volna hogy legyen gyermekünk. Sejtettük a terhességet, látszólag örült, és mikor kiderült is némi aggodalommal (egészség ügyi és anyagi prob miatt) de most arra kért, vetessem el és még szakított is velem mert idegemben neki mentem.
Nem akarok abortuszt..szeretem a páromat és a gyermeket is.. 10hetes vagyok...
Ma felhivott,hogy mit intéztem. Mert Ő épp a vita után másnap vidékre utazott el dolgozni 1 hétre, ugyhogy nem is vagyunk együtt. Kérdeztem esély sincs rá hogy meggondolja magát?Reménykedem hogy összezavarodott és a kirohanásom miatt,mert neki is mentem annyira megbántott.Hogy kikeltem magamból.És ezért ma azt mondta hogy már nem kellek neki,így a baba sem ami nem is biztos h egészséges lenne, neki nem fér bele az életébe és hogy én nem vagyok még erre felkészülve. Már nem szeret és ha egészséges lenne se akarja,és már annyira elege van belőlem hogy intézzem ahogy akarom, menjek amerre látok, mire hazajön vidékről ne legyen baba és pont.
Hozzáteszem 30 éves én 25, fél éáve élünk együtt, eddig minden oké volt... és most az a baja hogy neki mentem ( sirva zokogva )
De kérdezem Én? Ki tudná türtőztetni magát hiszen tönkre tette az életem...?
Csak a vérlázító az, hogy Ő AKARTA!Előadta a szerelmes, elkényesztetett, tervezte a nevét stb stb stb.... hihetetlen.
Nő biztos nincs a dologba! Ez a munka utazás már egy hónappal ezelőtt tudva volt.
Fel ev együttélés, 10 hetes terhessg..... Igencsak gyors volt. Nem csodálom, hogy meggondolta magat.
Azt kell eldontened, hogy akarsz e egyedulallo anya lenni, vagy sem. Ra nem számíthatsz, a gyerekkel, ha megtartod, nem fog törődni, apa nelkul fog felnőni
A teljesen elment azt jelenti, hogy nem kell műtéti beavatkozás. Hanem a vérrel távozott minden, de egy hét mulva kiderül. Ő nem látott már semmit a méhembe. Nem vagyok kamu, ilyen kommentekre nem vagyok kiváncsi.
Sajnos a nagy stressz hatására és az érzelmi megrázkódtatásra ( plusz a párom földhözverésétől) elvetéltem.
A hasam görcsölt és mikor kimentem pisilni lefekvés előtt, tiszta vér voltam és akórházba mentem , akik igen ezt mondták szó szerint: ez egy teljes vetélés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!