Ha valaki a legelső gyerekét elakarja vetetni akkor tényleg így van?
Figyelt kérdés
Azt halottam hogyha valaki a legelső gyerekét elakarja vetetni akkor előtte való nap bekel feküdni a kórházba ezzel eddig tisztába is vagyok..., de azzal nem hogy feldugnak neki egy csövet a nemiszerven keresztül..2010. szept. 11. 17:50
1/13 A kérdező kommentje:
és azt mondják hogy annyira fáj hogy megse lehet mozdulni, és több mint 10 óráig ott van.. :S
2010. szept. 11. 17:51
2/13 anonim válasza:
Tágítót helyeznek fel, de szerintem az nem cső, hanem valami kapszula, hüvelyen keresztül.
De hátha ír valaki, aki tapasztalatból tudja.
3/13 anonim válasza:
Az abortusz nem különbözik abban, hogy elsö vagy többedik gyereket akarnak elvetetni. Az egész mütétet érzéstelenitésben csinálják, olyan nincs, hogy csövet raknak fel, hogy fájjon.
4/13 A kérdező kommentje:
nem altatnak el?!
de úgy értem hogy előtte való nap be kell feküdni és igen valami tágítót helyeznek fel.. és másnap van az abortusz.
2010. szept. 11. 17:58
6/13 anonim válasza:
az elsőnél bent kell aludni,tágitóval a méhszájadban ez görcsölő,menzeszhez hasonló fájdalmat okoz,de nem vészes,másnap altatásban végzik a műtétet és utána ha kiment belőled az altató akkor kísérettel elengednek,viszont ha már szültél akkor csak 1 nap,akkor nincs tágitó,de ugyanaz a menete szóval altatás és este haza mehetsz
7/13 anonim válasza:
Nem kell paráznod.Előtte nap bemész,felraknak egy kis valamit,de nem fáj.Másnap megműtenek,alszol közben,nem érzel semmit.Nem lesz semmi gond.
8/13 anonim válasza:
hogyne fájna a tágitó
a felhelyezésnál nagyon fáj,utána meg alhasi fájdalmat okoz
9/13 anonim válasza:
Lamináriának hívják a tágítót és valóban fáj a felhelyezése és amég tágít az is fáj.Nem mellesleg vérzel is egy idő után.
10/13 anonim válasza:
én olyanról is halottam, hogyha még párhetes a magzat akkor váákummal szivják ki. vagy ez hülyeség??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!