Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha valaki a legelső gyerekét...

Ha valaki a legelső gyerekét elakarja vetetni akkor tényleg így van?

Figyelt kérdés
Azt halottam hogyha valaki a legelső gyerekét elakarja vetetni akkor előtte való nap bekel feküdni a kórházba ezzel eddig tisztába is vagyok..., de azzal nem hogy feldugnak neki egy csövet a nemiszerven keresztül..
2010. szept. 11. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha még nem szültél, akkor igen, előtte nap egy tágítót (lamináriát) helyeznek fel. Ez egy picike kis pálcikaszerű dolog, ami megduzzad. Mikor felrakják, akkor nem altatnak meg semmi. Egyszer láttam ilyet, megkérdeztem a hölgyet, annyit mondott "nem fáj, csak kellemetlen".

Következő nap pedig altatásban műtét.

Tényleg csinálhatják vákuummal is és kaparással is.

Amúgy nem igazán értelek. Mi a baj azzal, hogy feldugnak vmit a nemiszerven keresztül? Szted abortusznál mit fognak csinálni?

2010. szept. 11. 23:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Betöltött 12. hét után (akárhányadik gyerek) meg kell rendesen szülni, ha pl vmi betegség miatt el kell vetetni. Ilyenkor este felteszik a tágító pálcákat (laminária). Másnap reggel leveszik őket, és feltesznek a méh üregébe 1 katétert, a ballont felfújják vízzek, a végére akasztanak súlyt, ami lelóg az ágyról és így tágítják a méhszájat. Ez elég fájdalmas dolog.
2010. szept. 12. 11:05
 13/13 A kérdező kommentje:
azt hittem terhes vagyok.. de mégsem mert csak késett a mensim.. á de megkönyebbültem. :D
2010. szept. 12. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!