Megint elakarja vetetni a babát, mit tehetek?
Van egy két és fél éves kisfiunk a férjemmel,akit szeret és imád.Tavaly gyógyszer mellett összejött a baba,és sajnos kézzel lábbal ellenkezett a megtartása miatt.Arra hivatkozott hogy nem tudnánk eltartani,ami szerintem nem igaz!Hiába érveltem,semmi nem használt.Egyedül kellett megküzdenem a baba elvesztésével!Neki nagyon könnyen megy,a megcsinálása is és a kijelentése hogy nem kell...
Most úgy néz ki a dolog hogy megint babát várok,de semmi képen nem szeretném elvetetni!Szívem szerint nagyon örülnék,de nem merek mert félek a reakciójától.
Mit tehetnék ha megint el akar küldeni?
Az nem semmi, hogy védekezés mellett 2x is teherbe estél ilyen rövid időn belül... Nem volt ebben egy kis szándékosság?
Egy gyerekhez maximálisan kell a két szülő. Fordítva te hogy éreznéd magad? Ha bele lennél kényszerítve egy ilyen helyzetbe? Nem szeretne, és előbb ezt kellene megbeszélnetek!
Kicsit furcsa, hogy másfél éven belül ez a 2. véletlen terhesség.
Ha nem szeretnéd elvetetni és nem tudjátok megbeszélni a dolgokat, akkor 3. opció van.
1. megszületik a gyerek és megszereti, éldegél tovább a boldog család (azért ne alapozz erre, sok nő megjárta már)
2. megszületik a gyerek, együtt maradtok a "gyerekek miatt" és szépen szétpereg a család
3.válás, költözés és egyedülálló anyuka lét.
Ismered a férjed, tudod, mi lesz a reakciója, neked kellene duplán. triplán figyeln ia védekezésre, mert ha abortuszra küld, neked kell odamenned és átélned.
"Arra hivatkozott hogy nem tudnánk eltartani,ami szerintem nem igaz!"
Ha ő egyedül tart el benneteket, vagyis ő hozza haza a pénzt, amiből kenyér kerül az asztalra, akkor nincs jogod azt mondani, h ez nem igaz, mert a férjed érzi, h mennyit hajt, küzd, esetleg túlórázik, h te azt érezhesd, h anyagi biztonságban vagytok. Ha viszont te is dolgozol a 2,5 éves gyereketek mellett, akkor érvelhetsz ezzel nyugodtan.
Mi az, h könnyen ment a megcsinálása? Miért nem védekeztek körültekintőbben?
Mit tehetsz? Nem kényszeríthetsz rá egy nem kívánt gyereket. Annyit tehetsz, h védekezel ezerrel. de valahogy én érezek itt ebben kis szándékosságot, h te direkt nem védekezel normálisan. (javíts ki , ha tévedek) De ha meg sumákolsz, akkor ne csodálkozz, ha vita nélkül elküld a férjed abortuszra.
Hát te is belementél abba hogy ő majd vigyáz. Nyilván te is és ő is tudja, hiszen már eléggé felnőttek vagytok, hogy van előváladék is, ami tartalmaz spermát és bizony 1 db is elég hogy baba legyen. Szóval hiába nem élvezett beléd, már előtte is váladékozott spermával teli dolgot. Szóval ha ti a legkevésbé megbízható módszert választottátok, akkor sajnos ez lett az eredménye.
Ettől függetlenül kötelessége lenne melléd állni, függetlenül, hogy te mást szeretnél, mert ha belevágsz egy abortuszba mert ő nem akar másik gyereket, akkor az téged megvisel. Szeritnemn elvárható hogy lelkiekben támogasson. Ezek után gyógyszer + gumi és nincs vita, így talán nem lesz másik nemkívánt terhesség. Hameg így nem hajlandó, akkor csak az ő kényelme a fontos.
Nem kioktatás akart lenni, hanem tényleg fura hogy másodszor is terhes lettél, meg nem is védekeztetek másodszorra.
Ő hallani se akar a gumiról!Tény és való hogy hibáztunk,de akkor se egy emberen múlik minden.
Nem okoskodást kértem,ha nem tanácsot vagy segítséget.A legkönnyebb úgy ítélkezni hogy nem is ismeritek a dolgok hátterét!
Aham értem, szóval akkor nem védekeztetek. Hát hihetetlenek vagytok :DD Az egyik nem akar tablettát szedni, a másik nem akar gumit húzni és csodálkoznak, ha gyerek lesz. Apuka balhézik, anyuka megy kaparásra.
Az miért nem megy, h akkor mindketten áldozatot hoztok és te szeded a tablettát, ő meg húzza a gumit? tudod, értelmes embereknél ez így megy, ti meg a saját hibátokból se tudtok tanulni. Vond le a következtetést, h akkor ti mik vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!