Szerintetek mire számíthat egy nő ha az abortuszellenes anyja megtudja hogy el akarja vetetni a gyereket?
folytatom,
szóval nem kell beszámolnia erről, nem kell kikérnie a véleményét, viszont jobb, ha elmondja neki, ezzel megelőzve mindent és dönt a saját életéről úgy, ahogyan a legjobbnak érzi. Itt minden féle fenyegetés, zsarolás, kényszer mellékes.
Hazudja azt az anyjának, hogy a gyerek magától ment el. Esetleg még jobb: mondd azt, hogy a faszi bántalmazott, és ezután vetéltél el.
Ne hagyd magad zsarolni a faszitól, hagyd ott azonnal. Ha mégis bemószerol anyádnál, mondd azt, hogy hazudik.
A te életedről van szó, az egyetem fontosabb.
Ja, és egyébként az abortusz csúnya dolog, légy szíves legközelebb védekezz a pároddal.
nem értem, ha eldöntötte, mit szeretne, akkor teljesen mindegy, más mit gondol.
Egyébként 19 évesen lehet vállalni már a gyereket, mellette lehet tanulni (másoddiplomán vagyok baba mellett) lehet később dolgozni és lehet normális kapcsolatot is találni, de ez az én véleményem. A gyerekválallás nem kényszer és nem zsarolás kérdése, hanem döntésé.
na jó, ennek a kérdésnek így semmi értelme.
ha csak az érdekel, mire számíthat egy ilyen anyától, akkor nincs válasz. Ez nem jósda. Beszéld meg az anyukáddal, hogy ha elveteted, mire számíthatsz és ha megtartod, akkor mire, mert felnevelni nem tudod és nem is gondolod úgy, hogy ezt szeretnéd.
NE fogadd vissza a pasit! Ez a legfontosabb! Ha most zsarol, később csak rosszabb lesz. Ha pedig anyudnál próbálkozik mondd meg anyudnak, hogy csak a szakítás miatt akar neked keresztbe tenni.
Amúgy csak szerintem szomorú, hogy a kérdező nem tud beszélni az anyjával? Akire elvben mindig számíthatna? Helyette egy anonim oldalon kell tanácsot kérjen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!