Miért mondogatják egyes nők a párjuknak, hogy a "gyereked anyja" vagyok? És? Ez mire hatalmaz fel, közösen akarták nem?
Hát mondjuk nem értem konkrétan mire gondolsz,de egyébként kicsivel többre tartom magam azért párom eddigi nőitől,mert azért csak szültem neki egy gyereket,tehát összetart minket valaki ha külön mennénk is.
Nem csak egy sima kis barátnő vagyok,akivel heti 2-3x találkozik,hanem a párja, a gyermeke anyja,akivel együtt él,akivel közösen tartják fenn a családi idillt,nem csak egy csaj,aki ha olyat mond,ami netán nem tetszik neki,akkor azt mondhatja,na jól van menj haza,többet ne gyere.
Hatásvadász duma. Megtette a kötelességét és fél, hogy a pénzkereső magára hagyja. Ez is lehet az ok, hogy így próbál hatni a férfire.
"Ne felejtsd el, hogy a gyereked anyja vagyok, tehát sokat köszönhetsz nekem, hogy a génjeidet tovább örökíthetted. Becsülj meg jobban!" Ilyesmi lehet a mögöttes tartalma.
1.vagyok
Hát szerintem ez helyzet függő egyébként.Én nem szoktam mondani páromnak sosem mondjuk.De ha a 2.-es írására gondolsz,akkor mondjuk hatása nem sok lenne,más nő ugyanúgy tudna gyereket szülni a páromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!