Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondogatják egyes nők a...

Miért mondogatják egyes nők a párjuknak, hogy a "gyereked anyja" vagyok? És? Ez mire hatalmaz fel, közösen akarták nem?

Figyelt kérdés
Ismerősi körömbe, meg a tévés realitykba is állandóan ezt hallgatom.. Hódi Pamela, Fésűs Nelly stb.
2014. okt. 7. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Hát mondjuk nem értem konkrétan mire gondolsz,de egyébként kicsivel többre tartom magam azért párom eddigi nőitől,mert azért csak szültem neki egy gyereket,tehát összetart minket valaki ha külön mennénk is.

Nem csak egy sima kis barátnő vagyok,akivel heti 2-3x találkozik,hanem a párja, a gyermeke anyja,akivel együtt él,akivel közösen tartják fenn a családi idillt,nem csak egy csaj,aki ha olyat mond,ami netán nem tetszik neki,akkor azt mondhatja,na jól van menj haza,többet ne gyere.

2014. okt. 7. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
42%

Hatásvadász duma. Megtette a kötelességét és fél, hogy a pénzkereső magára hagyja. Ez is lehet az ok, hogy így próbál hatni a férfire.

"Ne felejtsd el, hogy a gyereked anyja vagyok, tehát sokat köszönhetsz nekem, hogy a génjeidet tovább örökíthetted. Becsülj meg jobban!" Ilyesmi lehet a mögöttes tartalma.

2014. okt. 7. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

1.vagyok

Hát szerintem ez helyzet függő egyébként.Én nem szoktam mondani páromnak sosem mondjuk.De ha a 2.-es írására gondolsz,akkor mondjuk hatása nem sok lenne,más nő ugyanúgy tudna gyereket szülni a páromnak.

2014. okt. 7. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez az érv amellett, hogy valakit komolyan vegyen a párja, már régen rossz. A tv-s reality-k színvonala meg a béka segge alatt van, dobd ki a tv-t, jobban jársz! Aki abba szerepel leírja magát egy életre, mert nyilvánvalóan cirkuszol a pénzért. Gusztustalan az egész. Ne nézzétek és akkor talán egyszer valami érték és színvonal is megjelenik, ha erre a sok szarra nincs kereslet.
2014. okt. 7. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!