Szerintetek mire számíthat egy nő ha az abortuszellenes anyja megtudja hogy el akarja vetetni a gyereket?
Huhh, azért nem lennék a lányod, utolsó.
Tőlem a lányomnak sose kellene félnie ilyen helyzet esetén, főleg ha a barátja is ilyen hülye, hogy fenyegeti, egyáltalán nem akadnék fenn rajta ha a normális életét szeretné élni.
És mivel nekem se kellett 19 évesen gyereket nevelnem (most se nevelnék, ha arról lenne szó, nem szülnék a szüleim/állam nyakára, és be kell fejeznem rendesen az egyetemet) , én se kényszeríteném erre a gyerekemet. Nem kényszeríthetem.
Törvény szerint nem jár el illegálisan. De azért remélem mindig odafigyel majd a védekezésre.
#14, szerencsére ez is tök esélytelen, arra nem lehet semmiféle érdemtelenséget alapozni, hogy valaki él egy törvény adta jogával, csak az nem tetszik a banyucikájának...:)))
Kérdező, mire számíthat a lány? Ha előre szól, mindenféle lelki zsarolásra meg fenyegetőzésre, ha utólag szól, akkor egy kiadós, hosszú hisztériára... a lány meg akkor jár a legjobban, ha megszabadul mindkét zsaroló ágenstől, és a továbbiakban kerüli az olyan kapcsolatokat, ahol a partner rá akarja kényszeríteni az akaratát. Az anya a besértődésen, feszkózáson, lelki terroron kívül szerencsére tud tenni... de azt akár évekig. Viszont egyszer mindenképp át kell esni rajta, hogy az ember szülei elfogadják, hogy a gyerekül már önálló akarattal, értékrenddel, cselekvéssel bíró felnőtt ember lett - ezt nem lehet kikerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!