Megint elakarja vetetni a babát, mit tehetek?
Van egy két és fél éves kisfiunk a férjemmel,akit szeret és imád.Tavaly gyógyszer mellett összejött a baba,és sajnos kézzel lábbal ellenkezett a megtartása miatt.Arra hivatkozott hogy nem tudnánk eltartani,ami szerintem nem igaz!Hiába érveltem,semmi nem használt.Egyedül kellett megküzdenem a baba elvesztésével!Neki nagyon könnyen megy,a megcsinálása is és a kijelentése hogy nem kell...
Most úgy néz ki a dolog hogy megint babát várok,de semmi képen nem szeretném elvetetni!Szívem szerint nagyon örülnék,de nem merek mert félek a reakciójától.
Mit tehetnék ha megint el akar küldeni?
Gyógyszer mellett meg úgy lettél terhes, mint anyám a húgommal? A gyógyszerszedés 3 hónapos szünetében? :)
A férjed is egy utolsó b.rom. Nem akar gyereket, de azért a legmegbízhatatlanabb "védekezést" választja, mert leesne az aranygyűrű az ujjáról, ha kotont húzna.
Kb. megmondanám neki, öreg, amíg nem húzol gumit, nincs szex, csak marok Marcsa.
Akkor meg köttesse el magát! De az gondolom nem felel meg neki, mert ő olyan f...agyerek férfi, hogy még gumit sem húz, ez pláne derogálna őfelségének.
Te is nehogy normálisan védekezz, még párszor menj abortuszra a "védekezés" mellett fogant magzataiddal, hátha a harmadik után kedvezmény jár.
Vagy csak 12. hét után jelents be apunak, amikor már mindegy, ha akarja, ha nem, aztán hátha elhagy, és hamar kiderülne, magadat sem tudod fenntartani, nemhogy két gyereket.
Nem tudom miért szekáljátok a kérdezőt...gondoljátok miután a kedves apa már egyszer elküldte abortuszra direkt teherbeesik újra?
A férfiaknak marha egyszerű megcsinálni is, majd elvetetni is! Ha most is az abortusz mellett döntene, első dolgom lenne elküldeni az sztk-ba, hogy nemzőképtelenné tegyék! Az meg, hogy csak apa viszi haza a pénzt korántsem biztos! Komolyan sokan mintha 100 évvel le lennének maradva...ahol a nők nem dolgoztak, csak háztartást vezettek!
"Az meg, hogy csak apa viszi haza a pénzt korántsem biztos! Komolyan sokan mintha 100 évvel le lennének maradva...ahol a nők nem dolgoztak, csak háztartást vezettek!"
Én mondjuk biztos vagyok benne, hogy jelen esetben a pasas a családfenntartó, azért nem akar újabb éhes szájat otthonra. vagy ő keresi a lényegi pénzt.
13-as? Miért szerinted ha nem védekeznek, mert a megszakítás az nemvédekezés, ehhez nem kell sok ész, akkor mit gondolnak?
Ha tabletta mellett lett terhes,amit ugyan kizártnak tartok kivéve akkor ha nem előírás szerint szedte..
Ha apárom már elküldött volna egy abortuszra az biztos, hogy utána úgy alakítanám, hogy ne essek teherbe.
Sajnálom a kérdezőt de ez felelőtlenség volt ismét.
Csak ő döntheti el,hogy megtartja,és vállalja,hogy esetleg egyedül kell felnevelnie (illetve a vérszerinti apa nélkül) vagy pedig ismét elveteti, ésél úgy a férje mellett, hogy tudja, hogy minden vágya egy második gyerkőc de a férje nem adja meg neki.
Ergó el kell gondolkodni,hogy mennyire szeretné a második gyereket és ha úgy érzi nem tud túllépni ezen a vágyán akkor elválni és keresni egy olyan férfit, aki szeretni fogja őt és a meglevő gyereket és a későbbi közöset is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!