Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz, a 12. hét után,...

Abortusz, a 12. hét után, volt-e valakinek?

Figyelt kérdés
Arra a kérdésre keresem a választ, volt-e már valaki, hasonló helyzetben, vagy, valami ismerőse, és mit lehet tenni. 13 hetes terhes vagyok, Uh szerint, egyébként, csak 12 (menzesz szerint) 20-án mentem először orvoshoz, azaz a 11.héten, és nem szeretném megtartani. Amikor én orvoshoz mentem, még belefértem volna, az abortuszba, ugyanis a két másik császármetszésem miatt, nem tudok újabb terhességet vállalni, és ezt anno, az orvosom is így látta, aki azóta, sajnos elhúnyt. A második császárom közben derült ki, mennyi összenövésem van, a gyermeket is alig tudták kivenni, miatta. Aztán agyvérzés-gyanú miatt, CT-re is kellett vinni. Gerincérzéstelenítést kaptam, mely sajnos, nem hatott, amikor felvágtak, éreztem, aztán bealtattak. Amikor hazajöttünk, akkor vérezni kezdett a sebem, hematoma, aztán vadhús keletkezett. Nagyon megszenvedtem. A ksebbik fiam, fejlődése kissé lassabb, a szülés miatt, speciális fejlesztésre szorul. A kórházban, mivel uh szerint 12 hetes voltam, 20-án nem végezték el az abortuszt, azt mondták, szüljem meg. Aztán voltam több orvosnál, és pszichiátriai szakvélemény kellene, hogy nem tudom vállalni. Az állami pszichiáter vallási okok miatt, nem adta ki az igazolást, a maszekét, meg nem fogadják el-állítólag.Az ideggyógyász, és a második nőgyógyász megmondta, látszik, hogy alkalmatlan vagyok újabb terhességre. Sajnos, az a nőgyógy., akihez először mentem, nem vette figyelembe az utolsó menzim, és semmit.Meg sem hallgatott. A jogszabály szerint, ha az orvosi intézmény miatt kerültem időhátrányba, akkor meg kell szakítani a terhességet, mert az ő hibájuk de nem tudom, hogyan kell ezen az úton elindulni. Mint írtam, kioktatás nem kell.
2015. máj. 1. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:
Lehet, nem szoktál ítélkezni, de most azt teszed. Azt gondolom, mindent leírtam, az előző posztokban, amiket Te itt fejtegetsz. Tudod, a kórházban meg is mondták nekem, ne is számítsak arra, valaha os dokumentálják a komplikációkat. AZt gondolom, nem vagyunk Istenek, hogy ítélkezzünk, mások felett, pláne úgy, el sem olvassuk, miket írt le magáról. Kétségbe ejtő helyzetbe kerültem, melyet senkinek nem kívánok, és nem kértem oktatást, tartsd meg magadnak. Nincs jogod bírálni engem, és különben meg teszek rá, szerinted, mi lett volna a helyes tett. Mindenről írtam, olvasd vissza, ha érdekel, ha nem, akkor hagyj engem békén, így sem könnyű.
2015. máj. 6. 10:15
 62/74 anonim ***** válasza:
15%

Legalább egyszer látnád be, hogy te vagy a hibás...

Magadnak legalább bevallod? Vagy még önmagadat is áltatod azzal, hogy mindenki hibás, csak te nem?

Itt az utcában a c. nő egy hét alatt elrendezte az abortuszt, 8 osztályt végzett, egyszerű nő.

2015. máj. 6. 10:22
 63/74 anonim ***** válasza:
51%
Pedig igaza van. Ha veszélyeztetné a terhesség az életed, akkor mehetnél abortuszra, akár még a 12 hét után is... Sajnos tényleg csak mentegeted magad, holott te vagy a hibás. Inkább lásd be hogy felelőtlen vagy és nem kell az a baba.
2015. máj. 6. 10:25
 64/74 anonim ***** válasza:
6%

Mi tartott tart vissza attol hogy elkuld a ferjedet egy 8 perces beavatkozasra?

Akkor nem kell condom nem kell gyogyszer stb

Nem ertelek beallitod magad halalos beteg kategoriaba keson kapcsolsz hogy terhes vagy es keresed a mentsegeket.

Mar a 2 terhesseg alatt a ferjed siman kerhette volna az elkotest komplikaciok nelkul.

Tudtad sterilizalni egy not nem kell hasi mutettel lehet huvelyen keresztul is ket szilikont tesznek helyi erzestelenitesbe a mehen keresztul a petevezetek kijarataba

A sterilizacio laporoscopische beavatkozas nem hasi mutet.

2015. máj. 6. 10:30
 65/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azoknak, akik rendelkeznek, a bölcsek kövével, és ilyen könnyen pálcát törnek. Kértem, hogy nem kérek kioktatást, aki nem volt még ilyen helyzetben, az nem tudhatja, mit érzek, mi a bajom. Megértem, hogy titeket nem érdekel, amiket leírtam, csakis fújjátok, mint a pereces, a hülyeségeteket. Közlöm, túl vagyok mindenem, tökéletesen vagyok, és mindehhez igaz, el kellett utazzak, de ez a jó, mert így kiderült, az összes belső szervi megbetegedésem, amelye itt, ugye rejtve maradt, hiszen, a császáros komplikációk nem lettek dokumentálva. Sajnálom, de nem várhattam meg, hogy vagy túlélem, vagy nem.. Aki támogatott, annak mindent köszönök.
2015. máj. 6. 18:24
 66/74 anonim ***** válasza:
32%

Milyen felháborodott vagy, holott a te hibádból most megszakadt egy 14 hetes terhesség... Örülök, hogy megnyugodtál végre... Túl vagy rajta... El sem kellett volna jutni idáig!

Ja, és elolvastam minden egyes kommentedet. Szörnyű, hogy semmi megbánást nem tanúsítasz...Csak fújod a magadét.

További minden jót!

2015. máj. 6. 18:33
 67/74 A kérdező kommentje:
Igen megszakadt. KÖzöd? 12 hetes volt, csak, hogy pontosak legyünk. És nem én vagyok az országban az első, aki így döntött, és ehhez jogom van, semmi közöd hozzá. Foglalkozz a saját életeddel, ami gondolom, tökéletes, mint te, aki csak pálcát törsz. Azzal gondolom, semmi bajod, hogy felvágnak zsibbadás nélkül, hogy elfertőzik a sebem, hogy megsérül a gyerekem?? Milyen alapon osztassz itt eszet nekem? Nem vagyok rá/d kiváncsi, nem érted?
2015. máj. 6. 19:55
 68/74 anonim ***** válasza:
14%

Köszönd magadnak, felelőtlen nő. És még mindig nem látod be!

Tulajdonképpen miért írtad ki ezt a kérdést? Értelme nem sok volt. Hirtelen leakasztottál egy külföldi ismerőst. Provokáció az egész sztorid. Megbánás benned semmi.

2015. máj. 6. 19:59
 69/74 anonim ***** válasza:
70%
Ezek utan elegge ketelkedem az egesz tortenet valosagtartalmaban, majus 1 ota persze atruccant a kerdezo ausztiaba kifizetett zsebbol tobb szazezer ft majd mar el is vegeztek a terhessegmegszakitast, persze.... Raadasul ha valoban veszelyeztetne az eletet a terhesseg itthon is elvegeztek volna a mutetet barmikor.
2015. máj. 6. 21:43
 70/74 anonim ***** válasza:
66%
Magyarországon az orvosok a legkisebb kockázatnál is, ha az anya élete veszélyben van, javasolják az abortuszt, ugyanis senki nem vállalja a felelősséget. A kérdező problémája egy vizsgálat után még a legbutább orvosnak is világossá vált volna, akkor is, ha nincs a korábbi komplikációkról dokumentum (mit én szintén furcsának tartok). Ekkor pedig a 12. hét után is megcsinálták volna az abortuszt. Én a magam részéről (engedjétek meg nekem, hogy legyen véleményem), egy ostoba, provokatív, kommentvadász kitalációnak tartom ezt a kérdést.
2015. máj. 7. 06:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!