Abortusz, a 12. hét után, volt-e valakinek?
Egy hét minimum az abortusz intézése, mert először elbeszélgetnek veled, majd 2-3 nap múlva újra, hogy nem gondoltad-e meg magad. Ezután tűzik csak ki a műtét időpontját. Szóval hiába mentél a 11. héten, már úgyse fért volna bele, ez nem az orvosok hibája!
Gondoljátok át az örökbeadás lehetőségét, sok pár vár újszülött gyermekre, ha tényleg nem tudjátok vállalni, akkor inkább döntsetek amellett.
Számomra az a megdöbbentő, hogy csak januárban volt utoljára menzeszed és nem vetted észre a terhességet. Amint nem jött meg, miért nem lőttél el egy tesztet? Nekem is volt hosszú kimaradásom, de akkor két hetente teszteltem. Amikor késett, a kimaradt menzesz másnapján már vettem is 3-4 naponta csináltam, amíg meg nem jött.
Mindegy, ez már tényleg eső után köpönyeg...
Valamilyen dokumentációnak kell lennie! Még ha magánorvos is volt, valaki csak átvette a betegeit/praxisát, mi az, hogy a kórház nem dokumentál valamit komplikált császár esetén?!
Keress fel egy másik orvost, akár magánban is, mondd el a helyzetedet, adjon szakvéleményt, tanácsot, vagy valamit, mert így nagyon nem lenne jó kihordani ezt a babát.
Nem is értem ezt a pszichiáter dolgot, ki nem szarja le a vallását? Orvosi minőségben van ott, akinek kutya kötelessége a megfelelő, objektív szakvélemény kiállítása. Ennyi erővel a boltos Jucikától is kérhetnél véleményt....
Sajnálom, hogy így jártál, tartok tőle, mire végigjárod az összes utat, már végképp nem fogják megszakítani a terhességet. Reméljük a legjobbakat mind a kettőtök érdekében!
Teljes mértékben a te hibád a férjeddel. Nem volt megfelelő a védekezés, talán nem is volt.
Mehettél volna 6, 7, 8 hetesen is, de nem, megvártad a 11. hetet!
Érdemes lenne igazságügyi orvosszakértővel beszélni és szakvéleményt kérni tőle, egyúttal a betegjogi képviselővel is vedd fel a kapcsolatot. De ezt rögtön hétfőn intézd, mert tényleg késő lesz utána. Esetleg hétvégén is megérdeklődheted a kórházban, a betegjogi képviselő hátha elérhető.
Illetve a neten érdekvédelmi szervezeteket is megkeresnék (erre most a hétvége alkalmas is, e-mailben, telefonon). A krízisközpontot hívd fel. Ők azzal tudnak segíteni, hogy a megfelelő helyre irányítanak, ezzel is időt nyersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!