Abortusz, a 12. hét után, volt-e valakinek?
Nem igaz , 69%-os, hogy nem tudod befejezni. Elvezed ezt? Nem eltel at, hasonlo helyzetet, sot abban is biztos vagyok, hogy egyaltalan nem tudod, milyen egy problemas terhesseg. Miert csinalod ezt? Hatszor, leirtad, hogy hibazott de ettol szerinted, majd nem lesz se a babanak, sem a kerdezonek baja? Leirta, erthetoen, szerintem pont, hogy nem kene bevallalnia(tekintve, hogy a masodik gyermekkel is leptek fel gondok, a szules miatt).
Kedves Kerdezo! Remelem sikerul elintezned. Mindenkeppen hetfon mar kezdj neki. Ahol szultel, szerintem tuti valamilyen uton modon dokumentaltak a tortenteket. Nem hiszem, hogy ilyen
jelentosegu informaciokat a sirba vitt az orvosod.
Igazad van, túl nagy problémáim nem voltak a terhességeim alatt, amiket 5 hetesen már észrevettem. (4 volt)
A téma továbbra engem nem érdekel.
Sok sikert a kérdezőnek a műtéthez.
Az a baj,hogy NAGYBETŰVEL próbálod az igazadat szajkózni.
Pedig az igazság az,hogy nem 11.hét 1 naposan kell elöször orvoshoz menni hanem elöbb!
És akinek nem jön meg a menstruációja annál az első hogy arra kell gondolni,hogy terhes! És hetente venni tesztet!
Nem érted meg, hogy attól hogy fantommozgásod van meg gyomorégésed, meg hányingered, attól még ha nem menstruálsz nagy esély van rá hogy terhes vagy????
Ezt fogd fel és ne azt,hogy mindenki más hibás.
Főleg, hogyha ez mind igaz, akkor a kórházban, az utolsó császár után a dokid aki akkor még élt vele rögtön meg kellett volna beszélni a sterilizálást,ugyanis ilyen esetben ez ingyenes és elvégzik!
Az pedig végképp a Te hibád, hogy a zárójelentéseken nem szerepelnek ezek az információk, te pedig ezt hagytad.
Őszintén remélem, hogy találsz megoldást a problémádra, de ne másokat hibáztass!
Sok a véletlen: Nem mestruálsz csak pár alkalommal egy évben, nem érzel terhes tüneteket/ill pont hogy mindig érzel/ meghal a doki/nincs dokumentáció, kiszakad a gumi/nem véd a gyógyszer...
Egyébként ha más nem, betegjogi képviselő, vagy magán nőgyógyász aki adhat szakvéleményt. Keress fel egy neves, főorvos statuszú nődokit ő megmondja mit tudsz tenni.
Mindemellett akkor ha az utolsó császárnál nem is, de most verd nagydobra a dolgot, és fordulj médiához, a kórház igazgatójához, ügyvédhez. Ez szokott hatni.
Lehet, hogy a helyedben fognék egy német tolmácsot, és felhívnék egy bécsi kórházat, hogy mit tudnak ajánlani. Elmesélni töviről hegyire a történetet, hátha tudnak segíteni. Nyilván olcsó mulatság nem lesz, de az életedről van szó tulajdonképpen.
Ha jól számoltam egyébként, a március 21-ei tesztnél már 8 hetes voltál, tehát a tesztnek már ki kellett mutatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!