18 hetes terhesség, erős Down gyanú. Te mit tennél, most őszintén?
Figyelt kérdés
Mindigis úgy gondoltam hogy beteg babát nem szeretnék, biztosra elvetetem. Most, hogy itt rugdal a hasamban, a szivem szakad meg. Az orvos 90%-ra mondta, az amnio eredménye valszinű jövöhéten megjön. Őszintén, ti mit tennétek? Én szinte minden percben mást érzek. És nem akarok a pillanatnyi érzéssel dönteni. A párom ugyanígy van vele. 19 éves vagyok és első baba.2015. ápr. 19. 17:08
52/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést. Hát most mit mondjak, testileg jól vagyok, ma délután megyek haza.
2015. ápr. 28. 09:23
54/58 anonim válasza:
Én 3 napot voltam bent. :( mennyire ment gyorsan? Nekem este tágítópálca, reggel tágítólabda, és infúzió, és estefelé lett meg....
55/58 A kérdező kommentje:
Péntek reggel 9kor elkezdtem kapni az infúziót, szombat délután 3kor lett meg. Te mennyi idő eltelte után tudtál nem csak rá gondolni? Én most úgy érzem nem kellett volna, de mégis tudom hogy jól döntöttem. Szóval nemtudom mit érzek.
2015. ápr. 29. 18:17
56/58 anonim válasza:
Nagyon nehéz volt. és most is nehéz, mindig az eszembe van.....de jól döntöttem, ahogy látom az ilyen beteg babákat, gyerekeket.
Én nem néztem meg.
57/58 anonim válasza:
ne tartsd meg , fiatal vagy lehet meg egeszseges gyereked. egy beteg gyerek tonkreteheti az eletedet es a kapcsolatodat is.
58/58 anonim válasza:
bocs most latom mar hogy tul vagy rajta, jol dontottel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!