18 hetes terhesség, erős Down gyanú. Te mit tennél, most őszintén?
Figyelt kérdés
Mindigis úgy gondoltam hogy beteg babát nem szeretnék, biztosra elvetetem. Most, hogy itt rugdal a hasamban, a szivem szakad meg. Az orvos 90%-ra mondta, az amnio eredménye valszinű jövöhéten megjön. Őszintén, ti mit tennétek? Én szinte minden percben mást érzek. És nem akarok a pillanatnyi érzéssel dönteni. A párom ugyanígy van vele. 19 éves vagyok és első baba.2015. ápr. 19. 17:08
41/58 A kérdező kommentje:
Pénteken kell befeküdnöm. Sajnos rossz az eredmény. Remélem lehet még egészséges babánk.
2015. ápr. 21. 13:50
42/58 anonim válasza:
Sajnálom. :( Én ugyanígy jártam tavaly. 22 hetesen meg kellett szülnöm, mind lelkileg, mind testileg nagyon megviselt. De a beteg baba megtartása és felnevelése nem egyszerű feladat. Nekem vannak egészséges gyerekeim, így mindenképp így döntöttem.
43/58 anonim válasza:
Sajnálom, sok erőt. Lesz még egészséges babád!
Én vagyok aki két down-szinrómással élt.
44/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utolsó előtti, érdemes megnézni? vagy inkább ne?
2015. ápr. 21. 16:10
45/58 anonim válasza:
Sokak azt mondják,hogy így könnyebb meggyászolni. Sok helyen olvasom hogy akik nem nézik meg utólag megbánták.
46/58 anonim válasza:
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy ne nézzem meg, nem azért mert látszik bármi is rajta, hanem hogy ne fájjon miatta a szívem. A mai napig nem tudom, hogy jól döntöttem-e, de nem néztem meg. :( Próbáltam nem kötődni hozzá, mivel a kombinált teszt jelezte már hogy baj van, az uh-k tökéletesek voltak, majd az amnioval bebizonyosodott. Éreztem hogy valami nincs rendben. Ha elég erős vagy nézd meg, csak talán lehet hogy utána mindig előtted lesz a kis arca. :(
47/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnálom hogy át kellett élned.
2015. ápr. 21. 16:17
48/58 anonim válasza:
Nagyon sok sorstársammal is beszélgettem és az a tapasztalatom alakult ki, hogy az tudja könnyebben feldolgozni és elfogadni a történteket és továbblépni aki bármilyen furcsa is, de megnézte a halott kisbabáját
49/58 anonim válasza:
Szerintem más a helyzet akkor ha elvesztesz egy babát, aki egészséges, csak épp valami történik a terhesség alatt, és meg kell szülni. Amikor egy beteg babát kell megszülni talán könnyebb ha nem kötődik hozzá az ember, és nem fájdítja azzal a szívét, hogy megnézi, mert ilyenkor még lehet hogy nem is látszik rajta semmi, és akkor benned van az, hogy hátha nem is volt beteg... :( Így talán könnyebb elengedni. Én nagyon vártam ezt a kislányt 3 fiú után, de nem sikerült. :(
50/58 anonim válasza:
Nem voltam ilyen helyzetben remelem nem is leszek .nagyon sajnallak :/
En megneznem fontos elkoszonni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!