Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 18 hetes terhesség, erős Down...

18 hetes terhesség, erős Down gyanú. Te mit tennél, most őszintén?

Figyelt kérdés
Mindigis úgy gondoltam hogy beteg babát nem szeretnék, biztosra elvetetem. Most, hogy itt rugdal a hasamban, a szivem szakad meg. Az orvos 90%-ra mondta, az amnio eredménye valszinű jövöhéten megjön. Őszintén, ti mit tennétek? Én szinte minden percben mást érzek. És nem akarok a pillanatnyi érzéssel dönteni. A párom ugyanígy van vele. 19 éves vagyok és első baba.
2015. ápr. 19. 17:08
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Pénteken kell befeküdnöm. Sajnos rossz az eredmény. Remélem lehet még egészséges babánk.
2015. ápr. 21. 13:50
 42/58 anonim ***** válasza:
70%
Sajnálom. :( Én ugyanígy jártam tavaly. 22 hetesen meg kellett szülnöm, mind lelkileg, mind testileg nagyon megviselt. De a beteg baba megtartása és felnevelése nem egyszerű feladat. Nekem vannak egészséges gyerekeim, így mindenképp így döntöttem.
2015. ápr. 21. 15:04
 43/58 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, sok erőt. Lesz még egészséges babád!

Én vagyok aki két down-szinrómással élt.

2015. ápr. 21. 15:35
 44/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utolsó előtti, érdemes megnézni? vagy inkább ne?
2015. ápr. 21. 16:10
 45/58 anonim ***** válasza:
100%
Sokak azt mondják,hogy így könnyebb meggyászolni. Sok helyen olvasom hogy akik nem nézik meg utólag megbánták.
2015. ápr. 21. 16:16
 46/58 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy ne nézzem meg, nem azért mert látszik bármi is rajta, hanem hogy ne fájjon miatta a szívem. A mai napig nem tudom, hogy jól döntöttem-e, de nem néztem meg. :( Próbáltam nem kötődni hozzá, mivel a kombinált teszt jelezte már hogy baj van, az uh-k tökéletesek voltak, majd az amnioval bebizonyosodott. Éreztem hogy valami nincs rendben. Ha elég erős vagy nézd meg, csak talán lehet hogy utána mindig előtted lesz a kis arca. :(
2015. ápr. 21. 16:16
 47/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnálom hogy át kellett élned.
2015. ápr. 21. 16:17
 48/58 anonim ***** válasza:

Nagyon sok sorstársammal is beszélgettem és az a tapasztalatom alakult ki, hogy az tudja könnyebben feldolgozni és elfogadni a történteket és továbblépni aki bármilyen furcsa is, de megnézte a halott kisbabáját

[link]

2015. ápr. 21. 16:20
 49/58 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem más a helyzet akkor ha elvesztesz egy babát, aki egészséges, csak épp valami történik a terhesség alatt, és meg kell szülni. Amikor egy beteg babát kell megszülni talán könnyebb ha nem kötődik hozzá az ember, és nem fájdítja azzal a szívét, hogy megnézi, mert ilyenkor még lehet hogy nem is látszik rajta semmi, és akkor benned van az, hogy hátha nem is volt beteg... :( Így talán könnyebb elengedni. Én nagyon vártam ezt a kislányt 3 fiú után, de nem sikerült. :(
2015. ápr. 22. 12:32
 50/58 anonim ***** válasza:

Nem voltam ilyen helyzetben remelem nem is leszek .nagyon sajnallak :/

En megneznem fontos elkoszonni

2015. ápr. 22. 18:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!