18 hetes terhesség, erős Down gyanú. Te mit tennél, most őszintén?
Jézusom ezt az istenes marhaságot.
A másiknak igen ha nem lenne keze akkor is elvetetném.
"Kíváncsi vagyok, hogy a sok kommentelő egy kezek nélküli, de ellenben ép elmével megáldott magzatot is elvetetne?"
Igen, azt is. Ha hiányozna egy végtagja, vagy egyértelműen kimutatna valami testi torzulást az uh. Igen, tudom: állítólag teljes életet lehet élni 1 lábbal, 1 kézzel, sőt azok nélkül is.
De mégis, ha már van egy csomó vizsgálati lehetőség, ami régen nem volt, hogy a testi és szellemi fogyatékosságokat kiszűrje, mi értelme ezeket kiszűrni, ha úgyis megtartja az illető? Akkor akinek mindegy, ne vizsgáltassa magát, szüljön fogyatékos gyereket, az ő döntése. Az enyém meg az, hogy ilyen dolgok miatt igenis elvetetném.
14-es az autizmust ne keverd már ide, mert az ki sem mutatható, csak kb 3 éves kor körül....
Végtaghiánynál szerintem megtartanám, de csak akkor, ha nincs más problémája, de a kérdés nem erről szólt,és itt én le is zártam a részemről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!