Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 18 hetes terhesség, erős Down...

18 hetes terhesség, erős Down gyanú. Te mit tennél, most őszintén?

Figyelt kérdés
Mindigis úgy gondoltam hogy beteg babát nem szeretnék, biztosra elvetetem. Most, hogy itt rugdal a hasamban, a szivem szakad meg. Az orvos 90%-ra mondta, az amnio eredménye valszinű jövöhéten megjön. Őszintén, ti mit tennétek? Én szinte minden percben mást érzek. És nem akarok a pillanatnyi érzéssel dönteni. A párom ugyanígy van vele. 19 éves vagyok és első baba.
2015. ápr. 19. 17:08
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
85%

Jézusom ezt az istenes marhaságot.

A másiknak igen ha nem lenne keze akkor is elvetetném.

2015. ápr. 20. 10:45
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartanám meg. De ha meg akarod tartani jól tájékozódj körbe a betegségekről amiket a szindróma okoz. Általában középsúlyos értelmi fogyatékossággal jár együtt, egy down-kóros embert ismerek harmincéves múlt de gyerekszinten van. Szerintem ezeket mind vedd számításba, gondoljátok át.
2015. ápr. 20. 11:21
 23/58 anonim ***** válasza:
76%

"Kíváncsi vagyok, hogy a sok kommentelő egy kezek nélküli, de ellenben ép elmével megáldott magzatot is elvetetne?"

Igen, azt is. Ha hiányozna egy végtagja, vagy egyértelműen kimutatna valami testi torzulást az uh. Igen, tudom: állítólag teljes életet lehet élni 1 lábbal, 1 kézzel, sőt azok nélkül is.

De mégis, ha már van egy csomó vizsgálati lehetőség, ami régen nem volt, hogy a testi és szellemi fogyatékosságokat kiszűrje, mi értelme ezeket kiszűrni, ha úgyis megtartja az illető? Akkor akinek mindegy, ne vizsgáltassa magát, szüljön fogyatékos gyereket, az ő döntése. Az enyém meg az, hogy ilyen dolgok miatt igenis elvetetném.

2015. ápr. 20. 12:13
 24/58 anonim ***** válasza:
90%
elvetetném..és akkoris, ha nem lenne keze vagy lába.
2015. ápr. 20. 12:38
 25/58 anonim ***** válasza:
11%
Na ezert kellett volna vedekezni....
2015. ápr. 20. 15:11
 26/58 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább a te szüleidnek kellett volna védekeznie, hogy ily erkölcsileg 0 ember mint te, ne születhessen meg. 5 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, és ha tetszik neked, ha nem, ő egy tervezett baba.
2015. ápr. 20. 15:15
 27/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat
2015. ápr. 20. 15:16
 28/58 Ditta323 ***** válasza:

14-es az autizmust ne keverd már ide, mert az ki sem mutatható, csak kb 3 éves kor körül....

Végtaghiánynál szerintem megtartanám, de csak akkor, ha nincs más problémája, de a kérdés nem erről szólt,és itt én le is zártam a részemről...

2015. ápr. 20. 21:32
 29/58 anonim ***** válasza:
0%
Miért cigánykodsz? Hülye nő...
2015. ápr. 20. 22:05
 30/58 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehetsz 2 éve házas, 19 évesen? 17 évesen mire engedélyezték neked a házasságot a gyámhatóságtól?
2015. ápr. 20. 23:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!