Segítség! 8 napja késik.2 Negatív teszt, de sok furcsa egybeesés. Lehet rá esély, hogy babát várok, és az X-epil teszt téved? (Befolyásoló tényező: Crohn-beteg vagyok, jelenleg passzív szakasz)
Sziasztok! Amióta az eszemet tudom a mensim rendszertelenül érkezik, lehetetlen számolgatni bármit is. Ami most felkeltette a 'gyanút': Szinte állandó 36.7-37 °C a hőm napok óta (általánosságban 35-36 szokott lenni maximum), érzékeny mellbimbók, duzzadt bimbó-udvar, mellek is duzzadtak, szédülés, hányinger-hányás, folytonos zabálás (nem szoktam ennyit enni), gyakori vizelési inger, hangulatingadozás, alhasi furcsa érzet, néha enyhe görcsök (ezek lehetnek viszont a betegségem miatt is)
Tegnap délután csináltam egy X-epil 'napközbeni' tesztet, majd ma reggel egyet reggeli vizeletből.
Minden választ előre is köszönök! :)
Hát ha a teszt negatív...
Lehetséges a terhesség,de ahogy írod összevissza jön meg,tehát...A hőre se lehet adni,meleg az idő már.Hányinger,zabálás,vizelési inger,hangulatingadozás nincs ilyen hamar,mert nincsen annyi hormon még,ami ezt okozza.
Vegyél másik féle tesztet,ha az is negativ,akkor max doki.
Köszönöm szépen! Már van időpontom a nőgyógyászomhoz egy hónapő múlvára...
Azért tartom lehetségesnek, mert elég nyulasra sikerült az elmúlt hónap a párommal :D
Hát reménykedjünk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!