Te megtartanád a helyemben a magzatot?
Figyelt kérdés
Van már egy lányom, a férjem kilyukasztotta a gumit. Több gyereket nem szerettem volna. Viszont a páromnak az az érdeke, hogy fia szülessen. Én nagyon nehezen viselnék egy újabb terhességet és szülést. Anyagilag nincs problémánk. Jelenleg 8 hetes vagyok, oéntekig meg kell hoznon a döntést, de teljesen tanácstalan vagyok.2014. okt. 29. 14:23
31/32 anonim válasza:
Most nem azért kérdező, de minek néz téged a férjed, valami tenyészállatnak??? A gyerekvállalás két ember döntése kell, hogy legyen. Én elválnék tőle, de azonnal, nem tudnék többé megbízni benne, ha ilyesmire képes. És nem mellesleg, ha ez sem lány lesz, akkor megteszi mégeszgyszer vagy mi? Nam persze... elválnék, utána ha tudnám megtartanám, ha úgy érezném, hogy egy msáikat nem bírok vállalni, elvetetném. Remélem segítettem valamit, ha ez tényleg nem az első kérdésed már.
32/32 anonim válasza:
Bocsi, ha nem fiú lesz, mert lárom fiút akar (sorry a hibákért, de gyorsan írtam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!