Te megtartanád a helyemben a magzatot?
Figyelt kérdés
Van már egy lányom, a férjem kilyukasztotta a gumit. Több gyereket nem szerettem volna. Viszont a páromnak az az érdeke, hogy fia szülessen. Én nagyon nehezen viselnék egy újabb terhességet és szülést. Anyagilag nincs problémánk. Jelenleg 8 hetes vagyok, oéntekig meg kell hoznon a döntést, de teljesen tanácstalan vagyok.2014. okt. 29. 14:23
22/32 A kérdező kommentje:
Igazad van sajnos
2014. okt. 29. 20:49
23/32 anonim válasza:
Az előttem szólók tökéletesen vázolták az én véleményemet is. A baba marad,férj lapát! Ezt tenném.
24/32 anonim válasza:
A férjed nem nézi túl sokba a nőket ha azt hiszi hogy a lánya nem lesz képes továbbvinni az üzletet. Egyébként mi a garancia arra hogy majd a fia fogja bírni? :) lehet hogy nem is fiú lesz a következő.
25/32 anonim válasza:
Mintha az elöttem szólok nem vették volna észre, hogy a kérdező nem kíván újra szülni.
Kérdező, én egy gyerekre voltam kalibrálva, soha semmi körülmények között nem szültem volna egy másodikat. De az én vagyok.
Tényleg nem értem, miért itt akarsz tanácsot, egyre kétségbeesettebben. Tényleg nincs senki, aki közel áll hozzád, akivel beszélgethetnél a problemádról.
26/32 anonim válasza:
Pontozzatok csak sz@rrágók, nagyobb örömötök ne legyen az életben. Lesz@rom a %-omat. :)
27/32 anonim válasza:
18as vagyok végül mindegy, hogy megtartod vagy nem, ez a te dolgod, de a válás.... az embereknek naponta lenne oka, hogy elváljanak...de amint írtam három ember életét változtatná meg a válás. És hát csak volt valami a férjedben amiért a felesége lettél? Az emberek egy házasságban sokszor hibáznak, megbocsájtanak, mert szeretik egymást. De ezt is te fogod eldönteni, nem az itt kommentelők...még jó:)
28/32 anonim válasza:
Nekem ez a történet olyan valótlan szagú...
29/32 anonim válasza:
Ha ez tényleg így történt ,én nem tartanám meg a gyereket ... kényszer hatására nem akarnék szülni .
30/32 anonim válasza:
Kérdező, legalább 4-5 kérdést feltettél már ezzel az agyrémmel kapcsolatban!!!Még mindig azzal a nem komplettel vagy?! Már megszöktem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!