Akinek volt abortusza, annak mi volt rá az indoka amiért elvetette a magzatot?
Figyelt kérdés
Nem akarok vitát,és lepontozósdit,egyszerűen csak érdekelne ki mit vitt rá.2014. júl. 1. 21:15
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
17 éves voltam, érettségi előtt néhány hónappal, utána kezdtem a főiskolát. Keresztbehúzta volna a terveimet egy gyerek. Óvszer mellett lettem terhes, valószínűleg kiszakadt, de nem vettük észre, pedig mindig megnéztük utána. Később fogamzásgátlóra váltottam. Még 2 évig voltam együtt az akkori barátommal. Ha visszagondolok, akkor is úgy gondolom, hogy ugyanígy csinálnám. Sikeresen leérettségiztem, később lediplomáztam, közben voltak más kapcsolataim, rövidebbek, hosszabbak, éltem a fiatalok életét. Nem hiányzott a gyerek, bármilyen önző is ez a kijelentés és a gondolat. Most boldog párkapcsolatban élek, de egyelőre még mindig nem tervezünk gyereket, ráér bőven.
3/3 anonim válasza:
Fiatal voltam, iskolába jártam, szegény körülmények között éltünk akkoriban. Most lenne 14 az én picim, ennyi idő után is eszembe jut minden nap és nagyon fáj de így volt jobb mindenkinek. Az apa egy taplò volt amúgy is. Anyukám támogatott, apukám mérges volt rám, de hamar kibékültünk szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!