Fel tudta dolgozni, mit érez aki elvetette 2. ,3. vagy 4. terhességét? Vagy bárki akinek abortusza volt? Mivel magyarázza magának?
Mi van?????
1-2 talán(ha beteg volt a baba) de 3-4?????
remélem kamu!!!!
én elmondanám mekkora egy H...le anyuk van
Off:
Kedves első!
A kérdező arra gondolt, hogy ki mit érez, ha már van egy gyereke, tehát volt kihordott terhessége (várandós élmény, szülés, vágyott gyermek), de nem tudta megtartani a második babát. Vagy van már két gyereke és nem tudja megtartani a harmadikat. Vagy van már három gyerek és nem fér bele a negyedik...
Nem a sorozatos abortuszokra kérdez a kérdező. (Egyébként az olyanok pont leszarják az érzéseket, "kaparásra kell menni, aztán kész"-el elintézik.)
Bocsi az off-ért, de érdemben válaszolni nem tudok, nem volt abortuszom.
Mi az, hogy nem tudta valaki megtartani a többedik babát? Nem arról van szó, hogy nem tudta, hanem hogy nem akarta?
Ha a szülő egészségét nem veszélyeztette, akkor csak úgy megölni egy magzatot nagy köcsögség! Embernek sem tartom az ilyet!
Fel tudtam dolgozni.
Nyilván sokat van eszemben, nem sokára születne, de nem volt rá lehetőségem, h megszüljem.
A gyermekem természetesen nem fog tudni róla, miért mondanám el neki?
A döntést meghoztuk a férjemmel, nem nézünk vissza.
4 éve nekem is volt abortuszom,de sajnos egészségügyi okból kellett elvenni... pocsék érzés volt meg utána sokszor az járt a fejemben h mi van ha nem lesz többet. Rengeteget rágódtam ezen meg néha el is fogott a sírás tőle de idővel jobb lett. Most 9 hetes terhes vagyok és minden rendben megy mindennél boldogabb vagyok, persze ezt még nem tudom elmondani h később elmondjam-e a gyerekemnek. Anyukámnak volt 1 éve abortusza de ő a kora miatt is nem tartotta már meg. Ha jó a viszony a szülő és gyereke között meg lehet beszélni ezeket a dolgokat miért kellene titkolózni? Az őszinteség sokat segít mindenki életében.
Kedves kérdező te hogyan látod ezt??
Fel lehet dolgozni,elfelejteni azonban soha!
Bár még kicsik a gyerekek,de úgy terveztem,hogy nem mondom el Nekik,csak amikor szükséges lesz- ha ne adja isten,abban a helyzetben lesznek!
Üdv: 3 lányos,13hkm
4-es vagyok, hetesnek írom:
Ez így van, fel lehet dolgozni, legalábbis olyan szinten, h nem jut minden nap eszembe a dolog. Elfelejtés más dolog, nekem szerintem azért könnyebb, mert sokan álltak mellettem, főleg a férjem, sok átsírt éjszaka után hoztuk meg a döntést.
Ha rendeződnek a dolgaink, majd szeretnénk még egy kisbabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!