Te megtartanád a helyemben a magzatot?
Figyelt kérdés
Van már egy lányom, a férjem kilyukasztotta a gumit. Több gyereket nem szerettem volna. Viszont a páromnak az az érdeke, hogy fia szülessen. Én nagyon nehezen viselnék egy újabb terhességet és szülést. Anyagilag nincs problémánk. Jelenleg 8 hetes vagyok, oéntekig meg kell hoznon a döntést, de teljesen tanácstalan vagyok.2014. okt. 29. 14:23
1/32 anonim válasza:
A magzatot megtartanám, a párom nem. Egy ilyen döntést kettőtöknek kellett volna meghozni.
2/32 anonim válasza:
És ha ő is kislány lenne, akkor mit csinálna a kedves férjed???
3/32 anonim válasza:
Ezt nevezem.. micsoda férjed van... sajna ezt neked kell eldönteni ebben sajna nem lehet segíteni.még jótancs sincs.legközelebb ne hagy a pàrodra a védekezést.
4/32 anonim válasza:
első körben azon gondolkodnék el, hogy a férjem megtartanám-e. A gyerek nem tehet semmiről.
5/32 anonim válasza:
Te vagy a modellanyuka? Még mindig vívódsz?
6/32 anonim válasza:
Ezt a pároddal kellene. Nem tartanám meg. Átvert, szép kapcsolat lehet. Nem mellesleg nincs semmi biztosíték arra, hogy a gyerek fiú lesz, után minden alkalommal kilyukasztja?
7/32 anonim válasza:
5-ös vagyok. A kérdésedre válaszolva a babát megtartanám, megfogant, a szívem alatt hordom, nem tehet semmiről, anyagilag is belefér. A férjem mellől viszont menekülnék a kislányommal. Ezt voltaképpen csalásnak, becsapásnak lehet nevezni, az én fogalmaim szerint ezek pedig nem férnek bele egy házasságba. A férjed fizethei a gyerektartást két gyermek után.
8/32 anonim válasza:
szedtel volnaa gyogyszert ha ennyire nem akartal gyereket.
Mindenki sajat feleossege a vedekezes alaptetel pont
9/32 anonim válasza:
Elválnék. Ez lenne az elsődleges tennivalóm. A második babát meg akkor tartanám meg, ha én akarnék 2 gyereket egyedül felnevelni, ha nem , nem. De ezzel a férfival nem maradnék együtt, ezt 100%-ig biztosan tudom.
10/32 anonim válasza:
A babát mindenképp megtartanám, szerencsétlen nem tehet róla, hogy egy barom a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!