Te megtartanád a helyemben a magzatot?
Figyelt kérdés
Van már egy lányom, a férjem kilyukasztotta a gumit. Több gyereket nem szerettem volna. Viszont a páromnak az az érdeke, hogy fia szülessen. Én nagyon nehezen viselnék egy újabb terhességet és szülést. Anyagilag nincs problémánk. Jelenleg 8 hetes vagyok, oéntekig meg kell hoznon a döntést, de teljesen tanácstalan vagyok.2014. okt. 29. 14:23
11/32 anonim válasza:
Ha igaz lenne a kérdés és nem akarnám elvetetném. De ez kamu kérdés.
12/32 anonim válasza:
Mi az, h az az érdeke? :O
Megtartanám a babát, a páromat meg kidobnám.
13/32 A kérdező kommentje:
Igen sajnos még mindig... Egyik nap úgy érzem akarom másik nap meg teljesen idegenkedem tőle. A férjemtöl válok, ez már biztos, bár szeretem nagyon!
2014. okt. 29. 15:03
15/32 anonim válasza:
Miért válasz el tőle? (Ez miatt vagy a múltban is voltak már húzásai? Nem törhetek pálcát a fejed felett, de ha már voltak esetleg hasonló tettei, nem szabadott volna rá hagynod a védekezést. Pluszban ha egyébként szereted, miért nem beszélitek meg ezt a dolgot? Ne menekülj a válásba, neked és a gyerekeknek is rossz lesz.) A helyedben beszélnék a férjemmel és megtartanám a babát, akármi is a Pici neme. (Ettől függetlenül csúnya dolgot tett.) (Apropó, miért érdeke, ha fiatok születik? Ez már régen volt divat?!!!) A legjobbakat kívánom!
16/32 anonim válasza:
15-ös vagyok: Miért válsz el? (nem válasz..., elírtam. XD)
17/32 anonim válasza:
Szia én nagyon elgondolkodtam a kérdéseden. Nem tartanám meg, mert ha még most is vacilálnék, akkor nem szeretnék még egy gyereket. Miután a férjemtōl is elválnék, nehéz lenne kettõt nevelni. Abortusz, még ha ez sokaknál ki is veri a biztosìtékot. Ennek ellenére ìgy döntenék, hogy én még csak vágyom egy gyerekre, mert nem jön össze elég régóta.
18/32 anonim válasza:
Érdekes kommentek, a meglévő gyerekre plussz a születendőre senki nem gondol, hogy ök hogyan dolgoznának fel ezt?(mármint, hogy a szülők elválnának)Jó, persze hibázott, de ne a gyerekeket büntessem már, mert ha válás lesz a vége akkor ők sokat veszítenek. Ez csak arról szól, hogy a kérdező nem akar több gyereket? Ha megszülöd még nagyon jó dolog is történhet veletek, de persze a te döntésed. Ne szaporítsd a válások számát és ne csak magadra gondolj. Miért érdeke a férjnek, hogy fia szülessen ezt nem értem.
19/32 anonim válasza:
Hogy lehet válni, ha szereted? Nem, te csak magadat szereted még az sem érdekel, hogy a lányod szereti az apját is. De így te sem vagy különb a férjednél, akkor most miért nem hozod inkább rendbe a kapcsolatotokat....
20/32 A kérdező kommentje:
Eddig semmi gond nem volt. Egyszer csak bekattant és követeli hogy fiut szüljek neki, holott megbeszéltük hogy egy gyerekünk lesz.
Azért kell neki fiu hogy legyen kire hagyni a vállakozását a szállodát és az üzleteit. Neki az, hogy a kislányunk vigye tovább, nem játszik !
2014. okt. 29. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!