Ti mit tennétek ebbe a helyzetbe? Ez önzöség?
Van már két gyerekünk egy 20 és 4 hónapos.
Megszakitással védekeztünk amig a menstuációs nem jön meg és a doki nem tudja a spirált feltenni.
Vártam hogy 14-én megjöjjön de nem így tegnap csináltam egy tesztet és nagyon erős pozitiv lett.
Mi nem azeretünk volna több gyereket (ha lett volna is 4-5-6 év múlva).
Szerintetek önzöség úgy dönteni hogy két ilyen pici gyerek mellett nem tudunk mégegyet vállalni?
Igy is nehéz de a kisebb még egy éves sem lenne mikor születne a harmadik...
Ezt már lehet nem birná a szervezetem, lelkem.
De azt sem tudom hogy egy abortusz után mit élnék át.
Mennyire fájna hogy elvetettem, mennyire bánnám meg...
Nem tudom mi a helyes út, most úgy érzem egyik sem.
Jaj most mar mindenki milyen kedves.:). Elobb bekat-kigyot, most meg...
A ketszinuseg ne tovabbja
Én a 43-as és 45-ös válaszokat írtam, meg utána gratuláltam a döntéséhez.
Hol kiabáltam kígyót-békát?
Kedves Kérdező!
Hiába háborogsz, én is úgy gondolom, hogy 2 kisgyermek mellett a megszakításos védekezés NEM VÉDEKEZÉS!
Tudtad, hogy benne van a pakliban, mert 100-ból 35 nő terhes lesz így...most meg önzőségről beszélsz...
Szomorú...bár nem vagyok egy ős-abortusz-ellenes-mert vannak szituációk amikor jobb az abortusz, DE a te esetedet nem tartom annak.
Felelőtlenség volt, de mivel felnőttek vagytok úgyis úgy döntötök ahogy ti akartok...
3 gyerekem van, tudom miről beszélek, mert mi is megszakítással "védekezünk" DE ABBAN A TUDATBAN hogy ha terhes leszek akkor 4 gyerekünk lesz
Utolsó válaszoló vagyok...most olvastam, hogy megtartjátok a babát.
Jó döntést hoztál, üdv. a 3 gyerekesek között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!