Szerintetek önzőség, ha azt az időt, amíg a gyerekem alszik (1x/nap), csak magamra fordítom?
Pihenek, netezek, olvasok, filmezek, szőrtelenítés, hajmosás, stb....
Kedves anyósom ezzel piszkál már egy ideje, hogy ekkor tegyek- vegyek, ne a gyerektől vegyem el a hasznos időt. Másnál ez hogy van?
Úgy érzem nekem szükségem van erre az időre, hogy kikapcsoljak az anyaság funkcióból.
Hat nem önzőség. :) nyugodtan csináld azt ami kikapcsol! Kell ennyi szabadság neked. Nyugi ne foglalkozz vele :D
Nekem most 10 hós a babàm . Amikor alszik akkor fürdés , netezés, haj mosás, hajFESTÉS :D mert fodrász fa nincs idom magamnak festem :) tv zek ilyenek. De van amikor akkor végzem a házi munkát .. Ez nagyon változó :)
Én csak azt nem értem, hogy miért kötöd anyósod orrára, hogy mit csinálsz, amíg a gyerek alszik.
Ha meg együtt laktok, akkor gyorsan költözzetek máshová, ez mindenki érdeke...
nekem egy 4 és 1,5 éves gyerekem van.Egyszerűen szükségem van arra az 1-1.5 órácska nyugira mikor alszanak(a kicsi többet alszik a nagynak már elég sokszor 1 óra alvás)egész nap pörgök:főzés,mosás,játszóterezés,fűnyírás,tyúkok eteteése stb)Urambocsá abban az egy órában had szusszanjak már én is egy kicsit,ilyenkor netezek,olvasok,tv-zek de van hogy csak bambulok ki a fejemből olyan szinten leszívja délelőtt a 2 gyerkőc az agyamat!Egyébként van olyan is kb havi 1x hogy én is bealszok velük!
Senkinek semmi köze ehhez!
Jah igen olyan nekem is van hogy elalszok a babómmal :D
Le ne szidjon senki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!