Hiperaktív a gyerekem?
Nappal alig alszik valamit, este fél 11ig ébren van, másnap reggel fél 6kor már, jobb esetben fél 7kor kel, egyfolytában mászik, megállás nélkül csinál mindent, néha ezzel játszik, utána megy a másikhoz és azzal.
Vagy ez nem is hiperaktivitás, csak én vagyok nagyon belassulva a gyerekhez képest?
Köszönöm a segítséget előre is!
10 hónapos kislány anyukája
Azért azt ne írjátok már, hogy este 7 óra alvás elég egy 1 hónaposnak úgy, hogy mellé nappal sem alszik sokat!
Egyáltalán nem normális dolog, de persze ez nem azt jelenti, hogy a kérdező gyereke beteg, viszont ez az alvás már kórosan kevés neki.
teljesen normális
ez a dolguk h mozogjanak .-)
Tudom, hogy 10 hónapos, elírtam.
10 hónaposnak sem elég ennyi alvás, még én 30 évesen is épphogy elvagyok nappal, ha csak 7 órákat sikerül aludni éjszakánként.
Írd fel egy héten keresztül pontos időpontokkal, mettől meddig alszik. Add össze az egynapi alvásokat, utána már van egy összehasonlítási alapod. Ha így is kevesled, irány a háziorvos, majd ő ad tanácsot.
Második gyerekem extra keveset alszik, de nem hiszem, hogy baja lenne, csak ennyi az igénye. Kb annyit alszik 1 éves korától, mint a 6 éves bátyja. Ő viszont szeret aludni, így lehet, hogy csak nekem ijesztő néha, hogy bírja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!