Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti mit tennétek ebbe a helyzet...

Ti mit tennétek ebbe a helyzetbe? Ez önzöség?

Figyelt kérdés

Van már két gyerekünk egy 20 és 4 hónapos.

Megszakitással védekeztünk amig a menstuációs nem jön meg és a doki nem tudja a spirált feltenni.

Vártam hogy 14-én megjöjjön de nem így tegnap csináltam egy tesztet és nagyon erős pozitiv lett.

Mi nem azeretünk volna több gyereket (ha lett volna is 4-5-6 év múlva).

Szerintetek önzöség úgy dönteni hogy két ilyen pici gyerek mellett nem tudunk mégegyet vállalni?

Igy is nehéz de a kisebb még egy éves sem lenne mikor születne a harmadik...

Ezt már lehet nem birná a szervezetem, lelkem.

De azt sem tudom hogy egy abortusz után mit élnék át.

Mennyire fájna hogy elvetettem, mennyire bánnám meg...

Nem tudom mi a helyes út, most úgy érzem egyik sem.

2014. okt. 26. 08:01
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
44%

Inkább megölitek a saját gyereketeket,mint hogy a férjed felhúzza azt a nyamvadt gumit!!??

Komolyan mondom nagyon nagyon buták lehettek!

2014. okt. 26. 11:11
 32/56 anonim ***** válasza:
52%
Nem húz gumit, mert az kényelmetlen! Inkább ahogy esik,úgy puffan:S
2014. okt. 26. 11:14
 33/56 anonim ***** válasza:
12%

A szülésről annyit tudok mondani, hogy az orvosom, aki kb 15ezer szülésen van túl, azt válaszolta anno, hogy 5. hónapban menjünk el még egy vizsgálatra, rákszűrést is megcsinálja és utána lehet próbálkozni a következő gyerekkel. Ez is nagy előnye a természetes szülésnek, gyakorlatilag 4-5-6 hónappaé később már simán lehet próbálkozni a következővel.

A kérdésre válaszolva pedig én megtartanám. Nem önzőség az sem, ha elveteted, mert van miért átgondolni, de ha belefér, akkor én vállalnám. Viszont kelleni fog a segítség és főleg a párod részéről.

2014. okt. 26. 11:37
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsika 29s, de te is névtelenül arcoskodol, akkor most mi van?..Ja és a kérdező sem vállalja a nevét, hogy ország-világ elé tárja a gondját-baját. Ha ilyen gondom lenne én biztosan nem itt tárgyaltatnám ezt ki...én komolyan kérdezem, hogy mit várnak az emberek az ilyen oldalaktól...?Dícséretet, segélyt...nem értem. A kérdező is tudhatná, hogy még az ő fejében is szólnak ellene és mellette is érvek...vagy ha most kettővel többen mondják neki azt, hogy ne vetesd el, akkor nem fogja elvetetni?Ő fogja meghozni a döntést és kész.És felesleges a kommentelőknek egymásnak esni a más problémája miatt.Mindenkinek joga van kifejteni az álláspontját és majd a kérdező eldönti, hogy mit kezd velük.
2014. okt. 26. 11:45
 35/56 A kérdező kommentje:
Egyszerüen kiakartam magamból irni a dolgot mert a páromon kivül nem igazán tudja senki egyenlőre...
2014. okt. 26. 12:09
 36/56 anonim ***** válasza:
53%
Szia .Én vagyok ,aki priviben írt neked .. Sejtettem ,hogy lealáznak majd ,itt torokra mennek az ab ellenesek ,holott mindenki jobban tenné ,ha a saját portáján söprögetne ! Kérdező ,az ajánlatom áll ... ha ki akarod beszélni magadból ezt az egészet ,írj privit nyugodtan ,és ne húzd fel magad az itt olvasottakon ..nem érdemes !!!
2014. okt. 26. 13:57
 37/56 anonim ***** válasza:
65%
Nem egyenlőre, hanem egyelőre.
2014. okt. 26. 13:58
 38/56 anonim ***** válasza:
67%
36-os! Én sem értem azokat, akik unintelligens módon tudnak csak megnyilvánulni, de könyörgöm, az abortuszra ne beszéld rá a kérdezőt (már,ha ez a szándékod), mert fogalmad sincs arról, hogy esetleg mekkora tragédiát okozol neki. Ezt magának kell eldönteni, senki nem szólhat bele, bárhogy dönt, a saját felelőssége lesz.
2014. okt. 26. 14:52
 39/56 anonim ***** válasza:
54%
Kedves 36os! Szerinted mi köze a világnak a kérdező dolgaihoz?Ha ezt megválaszoltad, akkor megkapod a választ, arra is, hogy miért is sepreget itt mindenki a kérdező háza előtt.:) Én nem bántom, de a tények azok makacs dolgok! Azt írta, hogy csak ki akarta írni magából ezt a dolgot, mert nem tudja senki.Nem mondhatja el senkinek, elmondja hát mindenkinek. Nem értem őt... a férjére és rá tartozik, mint ahogy a védekezési módszerük is és a megoldás is.Szerintem inkább egy szakemberre lenne szükséges, hogy elmenjen, aki ugyan ezeket fogja neki mondani, csak talán kiméletesebb módon. Én például nem bánom, hogy mit csinál, mert tudom, hogy mindegy, hogy bárki bármit is ír neki itt. És valóban nincs szüksége az itteni tanácsokra, csak nem tudom, hogy mire számított. Ez rá és a szűkebb-tágabb családjára tarozik csak.
2014. okt. 26. 15:11
 40/56 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarom rábeszélni a terhességmegszakításnál , de arra sem hogy mindenáron ki hordja a terhességet . Egyébként nem a vakvilágba beszélek .. Magam is anyuka vagyok , ugyanakkor meg jártam a kérdező útját is .. Nekünk is volt amikor a férjemmel a megszakítás mellet kellett döntenünk .. ( a miértekre nem térnék ki , magánügy ), es ettől nem lettünk rossz emberek , hiába próbálják itt a nagy Ab ellenesek azt beállítani . Bárki kerülhet krízishelyzetbe , mikor ezt a döntést tartják megfelelőnek ..es senki nem ítélkezhet senki felett , míg maga nem kerül olyan helyzetbe . Tehát csakis a kérdező dolga akar megtartja a terhességet , akar nem . Ilyenkor támogatni kellene , bármelyik opció mellett is dönt , bár remelem ezt a támogatást megkapja a párjától .. A többi nem számít !
2014. okt. 26. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!