Ti mit tennétek ebbe a helyzetbe? Ez önzöség?
Van már két gyerekünk egy 20 és 4 hónapos.
Megszakitással védekeztünk amig a menstuációs nem jön meg és a doki nem tudja a spirált feltenni.
Vártam hogy 14-én megjöjjön de nem így tegnap csináltam egy tesztet és nagyon erős pozitiv lett.
Mi nem azeretünk volna több gyereket (ha lett volna is 4-5-6 év múlva).
Szerintetek önzöség úgy dönteni hogy két ilyen pici gyerek mellett nem tudunk mégegyet vállalni?
Igy is nehéz de a kisebb még egy éves sem lenne mikor születne a harmadik...
Ezt már lehet nem birná a szervezetem, lelkem.
De azt sem tudom hogy egy abortusz után mit élnék át.
Mennyire fájna hogy elvetettem, mennyire bánnám meg...
Nem tudom mi a helyes út, most úgy érzem egyik sem.
Inkább megölitek a saját gyereketeket,mint hogy a férjed felhúzza azt a nyamvadt gumit!!??
Komolyan mondom nagyon nagyon buták lehettek!
A szülésről annyit tudok mondani, hogy az orvosom, aki kb 15ezer szülésen van túl, azt válaszolta anno, hogy 5. hónapban menjünk el még egy vizsgálatra, rákszűrést is megcsinálja és utána lehet próbálkozni a következő gyerekkel. Ez is nagy előnye a természetes szülésnek, gyakorlatilag 4-5-6 hónappaé később már simán lehet próbálkozni a következővel.
A kérdésre válaszolva pedig én megtartanám. Nem önzőség az sem, ha elveteted, mert van miért átgondolni, de ha belefér, akkor én vállalnám. Viszont kelleni fog a segítség és főleg a párod részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!