Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok önzőség lenne?

Mit gondoltok önzőség lenne?

Figyelt kérdés

Tanulok,dolgozom.Jól élek.Nagyon magányos vagyok.Akit szerettem az már sajnos sosem lehet velem.

A szüleimmel élek.Nagyon vágyom már egy gyerekre.Nem azért mert aranyosak a babák.Nem.Hanem azért,hogy legyen kiről gondoskodnom.Hogy ha felnő büszke legyen rám.Hogy legyen kit nagyon-nagyon szeretem.Hogy a szép karrier mellé legyen valami ami valóban életben tartana.

20L

2014. szept. 24. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, most agyatlanság lenne. Lehetőleg egy társsal vállalj, mert egyedül nagyon nehéz. Ráadásul, ha most vállalsz, akkor karrier se nagyon lesz.Egy gyerek nem arra való, hogy téged életben tartson, mert ha így állsz hozzá, már rég rossz. 20 éves vagy, ismerkedj, barátkozz, érezd jól magad és ha lesz egy társad, akkor gondolkodj gyerekben.
2014. szept. 24. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
9%
Vegyél ég kutyat. A semmire nem kellene gyereket szülni, plane nem ugy, hogy eleve csonka családot akarsz neki.
2014. szept. 24. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Mármint, egyedül gyereket vállalni? Ki lenne a biológiai apa? Nem értem.

Amúgy igen az, és 20 évesen butaság is. Még nem is éltél, bármikor megismerkedhetsz egy olyan férfival, akinek szülnél, és akkor a gyereked valószínűleg családban nőne fel.

2014. szept. 24. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 30 éves vagyok, és mögöttem van már egy válás. A mostani kapcsolatom álomszerűen indult, de egyre jobban érzem, hogy valami nem stimmel, az utóbbi időszak elég nehéz volt, nem tudni meddig húzzuk még együtt. Elkezdtem számolgatni, ha vége a jelenlegi kapcsolatomnak kitudja mikor találok valaki olyat megint, akivel őszintén szeretjük egymást, ha meg is találom el kell telnie x időnek a gyerekvállalásig, ráadásul korábban próbálkoztunk már gyerekkel, de nem estem teherbe 1 évig. Szóval minél idősebb leszek ez is egyre nehezebb lenne, túl sok a "ha", nincs már időm. Szóval bennem is megfogalmazódott, hogyha egyedül maradnék megint, vállalok egy gyereket egyedül (anyagiak biztosítottak), mert olyan régóta vágyok rá, és nem úgy tűnik, hogy ilyen lapot osztana nekem az élet egyhamar, ha tovább várok. Egy valami tart vissza, hogy megfosztanám a kicsit az apjától. Mit mondok neki, ha rákérdez, hogy hol van az apukája, neki miért nincs? Nem tudom, nagyon nehéz kérdés. Valamilyen szinten önzőségnek tartom, de senkit nem ítélnék emiatt. Te viszont még olyan fiatal vagy, neked még annyi esélyed van, hogy találj párt, akivel családod lehet! Drukkolok, hogy sikerüljön! :)
2014. szept. 24. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy éljél elöbb! A kérdésen naiv éretlen gondolkodást mutat! Egy gyereknek az a legjobb ha apa-anya van? Vagy te majd úgy gondolod elzavarod az apukát vagy mi? Elöbb találj magadnak egy férfit akire számithatsz és érdemes vele gyereket vállalni. Alapozd meg a párkapcsolatod vkivel mielött teherbe esnél, és esetleg még dobnak is emiatt... Az hogy esne? Lesz még szerelem ne aggódj, de egy gyerekkel mnehezebben fog menni... Nem komolyan gondolod te ezt csak kissé kinlódsz most...
2014. szept. 24. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Túl kell jutnod a gyászon és élned kell. Nem okos dolog a gyerekbe ölni azt a szeretet, ami a férjedet illetné meg. Nem okos dolog, mondhatnám, pótszernek szülni egy gyereket. Nem ez a megoldás.
2014. szept. 25. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!