Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál téma? Ti mit gondoltok erről? Önzőség?
Miért lenne önzőség? Miért csinálj olyat, amit nem akarsz? ... ez nem kötelező!!! Ha ezt nem érti meg, akkor így járt.
Inkább az ő részéről lenne önzőség szerintem...
CSAK azt csináld, ami NEKED jó. Ami nem tetszik, azt ne, és ha a párod ezt nem veszi tudomásul, akkor Ö az önzö!
Ha téged erre kényszerít, az a amegeröszakolás egyik fajtája.
HA neki ez KELL, akkor zavard el.
Szerintem meg ha szereted, megteszed neki nagy ritkán. Nem annyira vészes, hogy nagy ritkán nem bírnád ki! Nem írtad hogy fáj! Csak nem élvezed. Vagy köss vele alkut, hogy cserébe te is seggberakod egy felcsatolhatóssal olyankor.
Nem hiszem el hogy van olyan dolog, amit egy szerelmes ember nem tenne meg a szerelméért.
És az is hihetetlen hogy felnőtt emberek lévén nem vagytok képesek kölcsönös kompromisszumot kötni!
Ha meg nem tetszik az hogy egy nőnek olykor odaadónak is kell lennie, akkor hagyd el! Boldogulj egyedül!
Szerintem se illetek össze. Láthatóan te nem akarod, ő meg folyton nyomja a sódert, hogy csináljátok. Egyáltalán nincs tekintettel rád...
Mond meg neki, hogy te is megdugod felcsatolhatóval...meglátjuk mennyire akarja erőltetni utána.
Ha nem áll le, szerintem ne maradj ezzel a pasival...semmibe veszi hogy neked rossz az anál.
Amúgy én nem is engedtem soha senkinek. Szerencsére a férjem partner ebben... nem izgatja a dolog. Hála égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!