Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Pasi-önzőség megmagyarázhatatlan módon vagy csak én reagálom túl?
Barátommal kicsit több,mint fél éve vagyunk együtt,egy egyetemre járunk Pesten. Ma volt egy zh-nk,utána felajánlotta, hogy "kijön hozzám" (Gödön lakom),ha szeretném.Mondtam,hogy tök jó lenne,örölnék neki nagyon.Elintéztünk még egy dolgot az egyetemen,de mire elindultunk volna (ott volt két haverja is), azt mondta, hogy mégse jön ki, inkább átmegy az egyik sráchoz. Ez nekem elég rosszul esett,hiszen ő vetette fel,hogy átjön,de amikor erre rákérdeztem azt mondta, hogy csak vicc volt, hogy jobb kedvem legyen...Aztán a nap folyamán beszéltünk kétszer telefonon: rákérdeztem,hogy mi a valódi oka annak,hogy nem jött át. Erre azt mondta,hogy azért,mert innen sokáig tart neki hazaérni (háztól-házig amúgy másfél óra,innen is fél óra a vonat,neki a Déliből is annyi), de a haverjánál se akart sokáig maradni,azt mondta legkésőbb 3ra hazaér és beszélünk msnen.Felhívtam fél 4kor,hogy nagyon haragszik-e rám a mini hiszti miatt,azt mondta nem,de még nincs otthon,még mindig a srácnál van.Mondtam neki,hogy ennyi erővel hozzám is eljöhetett volna és ismét megkérdeztem,hogy miért...Erre már az volt a válasz,hogy fáradt...
A kérdés igazából az lenne, hogy hozzám miért fáradt akkor,ha a barátaihoz nem? Ne értsétek félre,nem az a gond,hogy velük van,hanem hogy nekem ilyen "vicces" kis ígéreteket tesz,aztán 10 perc múlva lemondja,úgy,hogy előző este is a srácnál volt...Szóval azt se lehet mondani,hogy elszakítom a barátaitól,hiszen tényleg nem az zavar,hogy velük van...Csak furcsállom ezeket a gyors döntéseket,amikor rájuk van ideje/energiája,rám meg nincs! :S Ti mit gondoltok?
Bocsi,hogy ilyen sok lett,de engem most nagyon foglalkoztat ez a kérdés!Köszönöm a válaszokat!
Egyszerű a válasz: a haver jobban érdekli, mint te.
És kissé meggondolatlan beszédű az ürge.
ja még annyi is eszembe jutott, amikor du*gni akar, akkor biztos hogy nem asráchoz megy...gondolom.
Igen, te is csinálj ilyen kis szórakozást, hogy lépj le a barátnőddel. A szexmegvonás is jó, ahogy az előző írta:-)
Amúgy nagyon önző és nem egy hősszerelmes, az biztos.
Viccelgess vele te is:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!