Ti mit tennétek ebbe a helyzetbe? Ez önzöség?
Van már két gyerekünk egy 20 és 4 hónapos.
Megszakitással védekeztünk amig a menstuációs nem jön meg és a doki nem tudja a spirált feltenni.
Vártam hogy 14-én megjöjjön de nem így tegnap csináltam egy tesztet és nagyon erős pozitiv lett.
Mi nem azeretünk volna több gyereket (ha lett volna is 4-5-6 év múlva).
Szerintetek önzöség úgy dönteni hogy két ilyen pici gyerek mellett nem tudunk mégegyet vállalni?
Igy is nehéz de a kisebb még egy éves sem lenne mikor születne a harmadik...
Ezt már lehet nem birná a szervezetem, lelkem.
De azt sem tudom hogy egy abortusz után mit élnék át.
Mennyire fájna hogy elvetettem, mennyire bánnám meg...
Nem tudom mi a helyes út, most úgy érzem egyik sem.
Lehet akkor lennék önző ha nem tudnám meghozni azt a döntést hogy nem fér bele az életünkbe és megszülném mert nem voltam képes másképpen dönteni.
Most megvan az anyagi helyzetünk hozzá (igaz ki tudja később milyen lesz) de itt pontosan arról van szó hogy a gyerekeknek és nekünk mi a legjobb.
Mert lehet a kicsinek sem lenne jó ha kevesebbet tudnék vele foglalkozni, mert egy 1-2 hónapos gyereknek szinte csak az anyukájára van szükséges és ott lesz egy 11 hónapos akinek szinté rám lesz szüksége.
A nagyot azért nem írtam ide mert ő már addigra ellesz sok mindennel de pl ezért nem szeretném bölcsibe adni mert nem birok 3 gyerekkel.
Én nem értem azokat a válaszolókat, akik undorító hangnemben osszák az észt. Én teljesen megértem a kérdezőt. Nagyon nehéz ügy ez. Ez a baba jönni akart. Nem hiszem, hogy képes lennék elvetetni.
Nem lehet mindent betáblázni, ahogyan sokan hiszik. Eléggé merev így is ez a világ. Ha mindenki úgy gondolkodna, hogy vár a tökéletesre a baba érkezésére, akkor hamar fogyna az emberiség.
Most tényleg olyan jó belerúgni abba, aki már amúgy is a padlón van? Nem értem, egyesek hogy engednek maguknak ilyen hangnemet! Ja, hogy névtelenül könnyű arcoskodni? Amúgy sem az volt a kérdés, hogy hülye voltam-e, hogy így védekeztem, hanem hogy hogyan tovább. Eszem megáll...
A kérdésre válaszolva, szerintem én nem tartanám meg, 3 ilyen pici gyerek...de lehet, ha meglátnám UH-n mégse lennék képes. Valahogy próbáljátok meg átbeszélni, belefér-e valahogy mégis az életetekbe, mert az abortusz valószínűleg végig fogja kísérni az életed. Van segítséged amúgy? Mert anélkül viszont, bármennyire fájna, én nem tudnám vállalni. Van, aki könnyebben birkózik meg a feladattal, van aki kevésbe. Neked kell tudnod, van-e erőd hozzá.
Utolsó, nehéz indulat nélkül szólni a sokadik ilyen felelőtlen, nemtörődöm szülők dolgaihoz...
Az orvos sem fogja megdicsérni éppen.Sem az abortusz,sem a szülés nem túl szerencsés ekkora korkülönbséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!