Ti mit tennétek ebbe a helyzetbe? Ez önzöség?
Van már két gyerekünk egy 20 és 4 hónapos.
Megszakitással védekeztünk amig a menstuációs nem jön meg és a doki nem tudja a spirált feltenni.
Vártam hogy 14-én megjöjjön de nem így tegnap csináltam egy tesztet és nagyon erős pozitiv lett.
Mi nem azeretünk volna több gyereket (ha lett volna is 4-5-6 év múlva).
Szerintetek önzöség úgy dönteni hogy két ilyen pici gyerek mellett nem tudunk mégegyet vállalni?
Igy is nehéz de a kisebb még egy éves sem lenne mikor születne a harmadik...
Ezt már lehet nem birná a szervezetem, lelkem.
De azt sem tudom hogy egy abortusz után mit élnék át.
Mennyire fájna hogy elvetettem, mennyire bánnám meg...
Nem tudom mi a helyes út, most úgy érzem egyik sem.
Ahogy leírtam pont a mostani menstruációnál tették volna fel a minerva spirált(60 ezer Ft-ba kerül)hogy ezt pontosan elkerüljük.
A dokim nem tudta volna előtt feltenni mert a 6 hét után 1 hónapot várni kellett a rákszűrésre (igaz nem értem hogy miért) és az eredmény most jön meg 1,5 hete.
Fogamzásgátlót meg azért nem használtunk mert a második gyerekünk is úgy fogant és ezért nem bíztam bennük.
Óvszert a párom nem szeretett volna amit valamilyen szinten megértek mert ha nem jó neki azzal akkor minek is vagyunk együtt.
De nem akarok kifogásokat keresni tudom hogy hibáztunk.
Jól írtam pontosan ahogy rájuk nézek tudod milyen egy gyerek és mennyire szeretem őket...
De azért lássátok be hogy fel is kell tudni őket nevelni és nem mindegy hogyan.
Szerintem világos hogy még nem döntöttünk semmiről lehet hogy az ultrahang után eszembe sem fog jutni hogy ne tartsuk meg.
De szerintem a legfelelőtlenebb az aki belesem gondol milyen 3 gyerekkel élni, nevelni, megadni mindent.
A kisebbik fiamnál másik orvosom volt és bejött egy új fogamzásgátló amit ő tesztelhetett (ez utólag derült ki) és nem igazán volt jó a hatása, ma már kapni sem lehet Magyarországon.
De itt tényleg nem gondolkoztam azon hogy elvetessem mert mindenképpen 2 gyereket szerettünk volna.
Kedves utolsó!
Jah értem neked nem számít hogy a férjednek jó legyen....
Lehet nem indok de mi nem gondoltuk hogy ilyen hamar teherbe eshetek és tény hogy ez nem kifogás de hány embernek évekig sikerül...Sőt nekem régen egy barátommal 3 évig így védekeztünk és van jó pár ismerősünk aki évek óta így védekezik...
Szerinted tudtuk hogy mi leszünk a kivételek?
Javaslom olvasgasd ezt kérdező.Kivétel?A megszakításos "védekezeésnek" 35-ös a PEARL index-e.Én ezt ndm nevezném egyszeri kivételnek.Egyébként a férjemmel mi is két évig gumival védekeztünk,mert hormon zavarai voltak,és féltem a foggátló csak jobban bezavarna majd a későbbi gyerekvállalásba.Neki sem volt a kedvence,de egy rossz szava nem volt emiatt,az meg eszünkbe sem jutott,hogy akkor minek legyünk együtt.Ez nem kifogás.Felnőtt ember létetekre hihetetlen felelőtlenek voltatok,ráadásul nem is egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!