Mit tennetek a helyembe?

Figyelt kérdés
21eves vagyok. es 5hetes babuci novekszik a hasamba... anyukam amikor megtudta rogton "nem ez a jovod.vetesd el." a parom amikor megtudta azt mondta vetessuk el. nem vart baba.Anyukammal.lakom meg. de en nem tudom mit tegyek. en nagyon meg szeretnem tartani. eltartani el tudnam. mit tegyek? legyszives tanacsokat adjatok : (
2014. aug. 26. 16:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Anyukad mar felnevelt ket gyereket, szerintem most nem vagyik rogton egy unokara+ gondolom tanulsz . Itt amugy, nagyobb baj a parod...ketten dontsetek. Ragjatok at meg egyszer a temat.

Nem kenyszeritheted ra az apasagot, de abortuszra sem kuldet O.

2014. aug. 26. 20:21
 12/24 anonim ***** válasza:
4 hónapos a kislányom, nem terveztük őt. Mikor megtudtuk, hogy babát várok, rengeteget vacilláltunk a párommal, pedig a kapcsolatunk abszolút stabil, mindketten jó munkahelyen dolgozunk, jól keresünk. Végül megtartottuk, mert úgy éreztük vállalnunk kell a felelősséget. A baba egy csoda, semmihez sem fogható boldogság, viszont rengeteg nyomás is nehezedik az emberre, ha anyává válik. Egyáltalán nem könnyű feladat, pláne ha nincs segítséged. Én 24 vagyok és hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha sem fordult meg az a fejemben, hogy mi lett volna ha mégsem tartom meg a lányom. Nem azért, mert nem szeretem őt, félre ne érts, ő az én kincsem és imádom. Viszont rengeteg lemondással jár az anyaság, amit egy fiatal lány lehet hogy nehezen visel. Persze nem vagyunk egyformák. A másik, hogy a gyereknek szüksége van az apjára is, de ti nem éltek együtt. Rágd át ezt alaposan, tudom, hogy nem egyszerű a döntés, de próbáld hosszú távon nézni. Bárhogy is döntesz, sok erőt kívánok hozzá!
2014. aug. 26. 21:34
 13/24 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! aranyosak vagytok. sulit bem fejeztrm.be. most mentemvolna/mennek vissza. olyan nagyon jonak nem mondhato a munka helyem. a baratom amiota a babat mondtam neki azota nem talalkoztunk. nem is kerdezett ra hogy mivan velem meg a babaval a hasamba. egyfolytaba ezen agyalok hogy mi tevo legyek. de egyszeruen nem tudom mit csinaljak. mai nap leulok a parommal, es meg beszelem vele hogy mit csinaljunk.
2014. aug. 27. 10:44
 14/24 A kérdező kommentje:
meg azon agyalok hogx ha lenne egy sajat lakasom vagy akar sak egy alberletem. akkor szo nelkul meg taranam. de most alberletre penzem.nincsen. csak ha a baratom.mellem allna es egyutt megcsinalnank. de egyedul en azt erzem hogy lehet nem menne.
2014. aug. 27. 10:47
 15/24 anonim ***** válasza:

Azt is gondold át, hogy miből neveled fel a gyereket. Pelenka, ruha, ágy stb. Szép dolog az, hogy pici csoda van a hasadban, és nincs szíved megölni, de az se lesz jobb, ha éheztek, fáztok, nélkülöztök egy gyerekkel.

Ne arra szülj, hogy majd anyukád vagy akárki biztos segít, mert a te felelősséged, nem másé.

Remélem ezek után fontos szempont lesz a védekezés is a szexnél.

2014. aug. 27. 11:36
 16/24 anonim ***** válasza:
34%
Tartsd meg!! A te gyermeked, ha te szeretnéd, másnak nincs joga téged arra kényszeríteni h vetesd el! Örök életedre bánni fogod! Én 19 voltam mikor teherbe estem..mikor a szüleim megtudták kidobtak otthonról és azt mondták nincs más választásom el kell vetetnem! Megmondtam nekik inkább én magam halok meg, de soha nem fogom bántani a gyerekem! Ma már 1000x kérnek tőlem bocsánatot, és úgy imádják az unokájukat h mindennap kell találkozni velük h szét puszilják! Anyukád is imádni fogja, és sztem a párod is! A te gyermeked, őt most te oltalmazod, a te méhedben fejlődik érzi a biztonságot, vigyázz rá!
2014. aug. 27. 13:27
 17/24 anonim ***** válasza:
44%
Én azt mondom, hogy csak abban az esetben tartsd meg, ha a párod maximálisan támogat ebben a döntésben, de amint írtad, ti azóta nem is találkoztatok... Ez nem vall felelősségteljes viselkedésére a párod részéről, már pedig egy gyerek nagy felelősség. 21 éves vagy, sulid nincs befejezve, a munkád nem túl fényes, azért arra is gondolnod kell, hogy ha majd megszülöd a babát, akkor nem fogsz tudni dolgozni, a csp, gyás, gyed később a gyes épp arra elég, hogy a baba igényeit fedezni tudd! Ha ne adj ég valamiért nem fogsz tudni szoptatni, a tápszer még támogatással is min.15.000 - 20.000 forint egy hónapban... Pelenka, popsi krém, fürdető krém, popsitörlő így együtt min. 10.000 Ft. Ha szerencséd van ismerőstől örökölhetsz babaágyat, ruhákat, ezt azt...de mondd, nem jobb érzés az, amikor tudod azt, hogy biztos lában állsz anyagilag és megengedheted magadnak, hogy a babádnak megvedd a szép új holmikat? Még ha nem is mindent, de a nagy részét? Aztán ahogy nő, a költségek is úgy nőnek.
2014. aug. 27. 13:49
 18/24 A kérdező kommentje:
koszonom a komikat. engem anyu most ki tenne. nem tudnek hova menni. akarmennyire is megszeretnem tartani telleg gondolnom kell ezekre amiket le ortatok. penzem a babara lenne. de plusz meg egy alberletet nem birnek valallni penzileg.
2014. aug. 27. 15:12
 19/24 anonim ***** válasza:
Környéketeken nincs anyaotthon? Vagy hasonló, ahová a még meg nem született babával mehetnél? Amúgy gondolkozz el, ha a párod így viselkedik, mit érdemel. Gyönyörűen viselkedik.
2014. aug. 27. 16:03
 20/24 A kérdező kommentje:
igen eleg hulyen viselkedik... anya otthonba nem tudok.menni...van egy kutyam akit semmi.penzert nem hagyok el...
2014. aug. 27. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!