Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, vagy mit nem...

Ti mit tennétek, vagy mit nem a helyembe?

Figyelt kérdés
Teljesen véletlenül megtudtam,h a férjem be van regisztrálva egy társkereső oldal homo részére!Miután ezt megtudtam egy kicsit elkezdtem kutakodni,mert nem hagyott nyugodni a dolog.Félek,h szaunába is azért ment múltkor,vagy nem is oda,mert megtaláltam a pénzt amit vitt.Szóval már addig jutottam,h én is beregisztráltam magam ffiként és írtam neki(megismertem a felhasználó nevét).Hát nagyon meglepődtem amikor válaszolt és azon amit írt!Aztán hétvégén voltunk buliba,kicsit ittam(nem szoktam,amiota vannak gyerekek még alkalomból sem)h legyen bátorságom rákérdezni.Először tagadott aztán csak annyit mondott,h csak azért van/volt fent mert kíváncsi volt de engem szeret!Le is törölte magát a szemem előtt az oldalról,mert megígérte!Azt mondta nem volt soha semmi senkivel,csak nézelődött!Mégsem hagy nyugodni a dolog amiatt,amit írt "nekem"!Szerintem nem volt őszinte teljesen,és ez annyira zavar!Akkorát csalódtam! :-( Azóta szeretkeztünk is,vágytam rá,de gondolatom csak azon a dolgon járt és végig sírtam,amit ő nem vett észre!Mit tegyek?(bocs,ha hosszú lett)
2013. dec. 16. 21:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Próbálj egy kis időt adni, lehet tényleg csak unatkozott. Egyébként én várnék kicsit.
2013. dec. 16. 22:05
 2/19 anonim ***** válasza:
36%

Lehet másik oldalon is fent van. Lehet előtted törölte magát, de másik oldalon fent lehet... Máshonnét is netezhez...

Ha egy férfit ilyen érdekel, ott gondd van, vagyis vonzódik a férfiakhoz.

Én elszámoltatnám minden perceről, telefonját megnézném, részletes híváslistát kérnék( ingyen van ha úgy kéred a havi telefonszámlát)

2013. dec. 16. 22:42
 3/19 anonim ***** válasza:

Egy magabiztos heteroszexuális férfi ilyet nem csinál. A férjed vonzódik a férfiakhoz, ezt el kell fogadni. Rajtakaptad, még jó, hogy tagad. Sajnálom, nem is tudom, hogy mit tennék a helyedben. Minden percéről biztosan nem számoltatnám el, mert aki meg akar csalni, az úgyis megteszi. Meg egyáltalán... sosem értettem ezt a beteges féltékenykedést, még egy normál kapcsolatban sem. Attól, hogy én folyton kérdőre vonom a másikat és a telefonját nézegetem, meg ellenőrizgetem, tán jobban fog szeretni??? ugyan kérem!

Én valószínű sokat sírnék, aztán elkezdeném megtervezni az életünket a férjem nélkül. Merthogy egy ilyen után tuti nem tudnék rá férfiként nézni.

2013. dec. 17. 01:00
 4/19 anonim ***** válasza:

"Teljesen véletlenül megtudtam,h a férjem be van regisztrálva egy társkereső oldal homo részére!"

És ezt hogy tudtad meg?

Bármikor csinálhat új regisztrációt és több helyre is.

Azt is meg tudod tudni?

Mert ha nem, akkor butaság volt letöröltetni, mert most hogy követed nyomon...?

2013. dec. 17. 01:45
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem csinálnék ekkora problémát belöle....a pasik sem akardnak ki ha a feleségükröl kiderül hogy a nőkhöz IS vonzódik nem?
2013. dec. 17. 07:17
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Először is nem vagyok betegesen féltékeny,mert nem azért derült ki a dolog,mert utána kutakodtam.Kerestem vissza vmit az előzményekben és ott bukkantam rá!Ezután kezdett érdekelni a dolog,h mit keres ő ott? Másodszor nem fogom ezért minden percérő elszámoltatni,mert nem vagyok olyan.A legnagyobb bajom ezzel,h nem őszinte hozzám teljesen.Talán nekem is könnyebb lenne ezen túltenni magam,ha az lenne.Egyszerűen nem esik jól az érintése,nem tudom visszacsókolni,mert kavarognak a gondolatok bennem.Hogy tudnám rávenni,h legyen őszinte velem?
2013. dec. 17. 13:40
 7/19 anonim ***** válasza:
mit irt amugy neked, amikor ferfikent rairtal?
2013. dec. 17. 21:20
 8/19 A kérdező kommentje:
Írtam neki,h szívesen megismerném és eltöltenék vele néhány kellemes órát!Válasz:Jól hangzik nagyon.Ő is szeretné azt amit én.Írjak konkrétumot,h mit várok el egy együttléttől.Milyen kielégítetlen titkos vágyam van.Mit szeretek csin. és mit nem. Utólag már bánom,h ilyen hamar szóba hoztam neki a témát.Végig kellett volna vinnem a dolgot,h elmegy-e egy találkozásig.Ezt már nem fogom megtudni.Viszont amikor megkérdeztem,h levelezik is emberekkel azt mondta nem.Aztán amikor fellépett az oldalra,h törli magát,mondtam van levele nem nézi meg?Nem akarta,de én rámentem.Zavarban volt rendesen.Ezért tudom,h nem őszinte velem!
2013. dec. 18. 20:47
 9/19 anonim válasza:

Szia! Hát a helyedben, komolyan leülnék vele beszélni! Nem mint férj és feleség!!! Hanem mint férfi és nő!! Tuti, hogy tagadja, akkor is ha igaz!!

Hogy biztosan kiderítsd, hagyd menni egy kicsit, had találj a meg magát!

Melletted elég férfinak érzi magát???ezt magadnak tedd fel ezt a kérdést! És te?nőnek érzed magad mellette?? Beszéljetek erről!! Ird meg, hogy mi lett! Légyszi!

2013. dec. 19. 21:36
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát ma annyit bevallot,h vonzódik a férfiakhoz.Azt már nem,h csinálta is.Pedig szerintem meg igen,ráadásul mindig akkor,amikor anyukájánál voltunk a gyerekekkel és ő meg átment a "barátjához" fél órára beszélgetni.Ezt azért tudom,mert találtam egy levelet,amiben azzal a sráccal váltott üzit!Részletesen nem írnám le,h mit a vége az,h "kívánom veled a szexszet!Cupp-cupp" Azt ígérte,h többet nem megy át hozzá és nagyon sajnálja,h ennyire megbántott engem,pedig nagyon szeret.Számomra azért felfoghatatlan ez az egész,mert a 2 gyerek ellenére is rendben volt a szexszuális életünk.Egy csókomra már izgult is.Nagyon szarul érzem magam és nem tudom,hogyan tovább.Nagyon szeretem őt,mert amúgy meg egy nagyon jó ember!Csak nagyon fáj ez az egész!
2013. dec. 19. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!