Ti bátran belemernétek vágni a harmadik gyerekbe a helyembe?
Sajnos hordozom magamba a streptococcust amit mind a két gyerek elkapott abból az elsőnek lett nagy baja,de nagy.Amikor megszületett semmi baja nem volt.Majd 6 órával szülés után légzés zavar lépett föl nála.4napig lélegeztetőgépen volt.Első két nap 40%-os 25%-al ment neki az oxigén.Nagyon súlyos volt az állapota.Végül kikupálódott,de autista lett.Lehet nem ettől ,mert vitatják,de szerintem ettől.A kisebbik nem volt súlyos állapotba.Ő vénásan kapta az antibiotikumot.Gépi lélegeztetést nem igényelt.Igaz bealudt az altatástól és ébresztgetni kellett,de vette a levegőt magától. Eleinte a másodikat sem mertem vállalni.Az is megfordult a fejembe,hogy a másodikat klinikán szülöm,de ahhoz nem voltam elég súlyos,hogy ott fogadjanak.
Nagyon vágyom harmadik babára,de nem tudom ,hogy ilyen előzmények mellett merjek-e.Ezt a strepo izét hordozom.Sok nő gyerekének semmi baja nem lesz tőle.Ennyire pekhes vagyok?
Nekem is volt.Én is kaptam infúziót szülés előtt.Végül császár lett,ezért a kislányom nem kapott semmit.
Esetleg beszéld meg az orvosoddal hogy szeretnél 3.babát de ettől félsz és nem e lehetne császározni.Mert ezt a betegséget csak a hüvelyi úton születő babák kapják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!