Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, vagy mit nem...

Ti mit tennétek, vagy mit nem a helyembe?

Figyelt kérdés
Teljesen véletlenül megtudtam,h a férjem be van regisztrálva egy társkereső oldal homo részére!Miután ezt megtudtam egy kicsit elkezdtem kutakodni,mert nem hagyott nyugodni a dolog.Félek,h szaunába is azért ment múltkor,vagy nem is oda,mert megtaláltam a pénzt amit vitt.Szóval már addig jutottam,h én is beregisztráltam magam ffiként és írtam neki(megismertem a felhasználó nevét).Hát nagyon meglepődtem amikor válaszolt és azon amit írt!Aztán hétvégén voltunk buliba,kicsit ittam(nem szoktam,amiota vannak gyerekek még alkalomból sem)h legyen bátorságom rákérdezni.Először tagadott aztán csak annyit mondott,h csak azért van/volt fent mert kíváncsi volt de engem szeret!Le is törölte magát a szemem előtt az oldalról,mert megígérte!Azt mondta nem volt soha semmi senkivel,csak nézelődött!Mégsem hagy nyugodni a dolog amiatt,amit írt "nekem"!Szerintem nem volt őszinte teljesen,és ez annyira zavar!Akkorát csalódtam! :-( Azóta szeretkeztünk is,vágytam rá,de gondolatom csak azon a dolgon járt és végig sírtam,amit ő nem vett észre!Mit tegyek?(bocs,ha hosszú lett)
2013. dec. 16. 21:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sajnos kiderült, hogy a férjed biszexuális. Ez számára is kínos, mert attól még szeret téged és a gyermekeit. Ugyanakkor számodra még borzasztóbb lehet a felismerés, hiszen olyan, mintha egy másik ember lenne. Amit én ilyenkor tennék, az egy őszinte tisztázó beszélgetés, és ha szükséges, terapeuta bevonása a dolgok tisztázására, elfogadására.
2013. dec. 20. 11:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Újra itt vagyok! Megvolt a nagy beszélgetés a férjem és köztem.Bevallotta,h vonzódik a férfiakhoz is és azt állítja,h fizikailag nem volt még együtt senkivel.Ezt sajnos én nem tudom elhinni neki,akár mennyire is mondja.De erre majd visszatérek.Beszélgetésünk alatt végig mondta,h engem szeret és velem valamint a gyermekeinkkel akarja leélni az életét.Ezt el is hiszem neki,hiszen eddig tényleg nem volt semmi rossz köztünk.Engem nagyon zavar,h vonzódik a másik nemhez is,nehéz elfogadnom.Ezt megérti és reméli idővel elfelejtem ezt az egészet.Sajnos félek attól,hogy soha nem fogom.Arra kért bízzak benne továbbra is.Na ez sem lesz könnyű.Megszakította a kapcsolatot azzal a barátjával,akiről korábban írtam.(vagy nem!)Az ünnepek úgy,ahogy elteltek,a gyerekek miatt igyekeztem nem kimutatni fájdalmamat!(mert ez nekem egy nagy lelki fájdalom)Mivel jelenleg nincs sok bizalmam a férjem iránt,már átmentem egy idegbeteg féltékeny,minden lépéséről tudni akarok nőbe!Ami nem jó nekem se!Ez egyre inkább rossz hatással van rám!És addig sikerült kutakodnom(mert most már tudatosan kutakodtam,de minek!!!),mígnem megtaláltam egy másik oldalon regisztrált felhasználóként!Kiderítettem a jelszavát is és láss csodát,ott már azt írja,h már csinált mindent!Megint összetört bennem egy világ! :-( És nem is olyan régen levelet váltott egy ffi társával.Mindez a nagy beszélgetés óta,amiben mindent megígért,csak hogy újra boldogok legyünk!Nem tudom,h most hogyan tovább.Annyiszor eszembe jut,h lehet el kéne válnunk?De annyira félek nekivágni ennek az egésznek,meghát szeretem is még mindig.Ő az egyetlen ember az életemben(a gyerekeken kívűl)Senkire nem számíthatok,senkitől nem tudok segítséget kérni.Ezt a dolgot is csak itt tudom megosztani,h hátha könnyebb lesz,ha kiírom magamból ezeket a dolgokat!Bevallom őszintén félek nagyon.Nem tudom hogyan tovább!!!Bocsánat,ha hosszúra sikerült!
2014. jan. 28. 22:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen gyáván hazudott, hogyan bízhatnál benne? Meg kellett volna ossza Veled ezt a lelki küzdelmét és hogy viszonya van.
2014. jan. 29. 02:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom leírni, amit én tennék a helyedben. Mivel már kétszer eljátszotta a bizalmadat, én biztosan nem maradnék vele. Mert ezek után már soha nem fogsz bízni, bármennyire is akarsz majd. Ő éli tovább az életét, téged meg felemészt a féltékenység, a düh, a fájdalom. Ez rányomja majd a bélyegét a családodra, a gyerekeiddel való kapcsolatodra. Felnőnek majd egy idegbeteg anya mellett, és ezt az sem kompenzálja, hogy mellettük lesz az apjuk.

Te le tudnál feküdni a férjeddel azok után, hogy tudod, hogy más férfiakkal is megtette? Én biztosan nem! Nagyon vizuális típus vagyok, bele se akarok gondolni a részletekbe.

A fent vázolt jövő helyett választhatod a következőt, ezt tenném én is. Szépen csendben, minden vita és sárdobálás nélkül elváltok. Letisztázzátok a láthatást, minden egyebet. Egyet kérnék a férjemtől: férfiakkal soha ne lássák a gyerekeink, "olyan" (akár csak egy szerelmes összenézés is lehet ez, mert a gyerek nem hülye) szituációban. Röviden szeretővel akkor ne találkozzon amikor ott vannak a gyerekek is. Biztosan az elején nehéz lesz, de hosszútávon megéri. Az elején fájni fog, ami veled történt, de legalább nem kell azon agyalni, hogy merre jár a férjed. Amikor melléd fekszik este, nem kell azon gondolkozni, hogy kinek az ágyából jött? Később még esélyed lesz egy új, boldog kapcsolatra is.

A férjed egyedül, nyugodtan végiggondolhatja, hogy mit szeretne, ki is ő valójában. Ha úgy dönt lehet férfi élettársa is. Ő is lehet egy boldogabb ember, nem egy kalitkába zárt, saját magát sem ismerő valaki.

És végül de nem utolsó sorban, a gyerekeknek lesz egy nyugodt anyukájuk és egy nyugodt apukájuk, csak épp külön.

Szóval én úgy látom, hogy mindenki azzal nyeri a legtöbbet, ha elváltok. Én biztosan ezt tenném.

2014. jan. 29. 11:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát már ne is haragudj, de mire vársz? Férfival csal, vagy nővel csal nem mindegy? Mást kíván, és mást is fog szeretni előbb vagy utóbb.Csak nem fog lelépni olyan hamar mint egy hetero, mert hát na... De biztosan beleszeretett már vagy bele fog egy másik férfiba.

Nem kérdés. Ráadásul mi lesz ha a gyerekek nőnek és megtudják? Szerintem ez borzasztó lehet majd nekik is.

Egyértelműen a válást választanám. Én undorodnék is ezután tőle, pedig nem vagyok melegellenes, de ezt a sunyiságot nem bírom. Eljátszom a boldog családapát aztán meg titokban pasikat kúr@gat. Bár bocsánat.. És még után szeretkezik veled. Na nem. És ez csak a testi része, ott a leli is, na hát az még borzasztóbb...

Váljatok el tisztességesen, osszatok meg mindet, fizessen a gyerekei után aztán élje az életét úgy ahogy akarja.

Gondolkodj!

2014. jan. 30. 21:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja meg hogy HAZUDIK, HITEGET, ez meg a másik! Nem kérdés, válj el tőle sürgősen mert ebben Te is meg a gyerekek is tönkre fogtok menni.
2014. jan. 30. 21:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Én elválnék. Nem jó választás ez, de egyszerűen nem tudnék férfiként tekinteni rá, már nem kívánnám. Ha betenné a micsodáját is csak arra gondolnék, hogy az ezelőtt egy férfi anusaban landolt. Hát én kész lennék. Meg persze, most igérget, de az ösztöneit nem tudja elnyomni. Ez a probléma később is elő fog jönni, csak lehet te is összeszedsz valamit, és még nehezebb lesz lelkileg... is.
2014. jan. 30. 22:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Huhhh, de nagyon nehéz ez.... az egyérteémű, hogy ennek a kapcsolatnak, ebben a formában nincs jövője! Férjed is biztosan a poklot éli át, de ez nem mentség a hazudozásra-félrevezetésre-be nem tartott ígérgetésekre... ha nem nézzük azt, hogy saját neméhez vonzódik akkor is eljátszotta a bizalmad, nem hitt kettőtökben annyira, hogy legalább mikor rákérdeztél, őszinte legyen... szerintem ez akkor is megöl egy kapcsolatot, ha történetesen nő lenne a dologban nem? Az, hogy saját neméhez (is) vonzódik iszonyú teher lehet neki is... én férfi-nő kapcsolatot nem tudnék létesíteni vele, az biztos, és nem is értem ezek után, ő hogy gondolja...? Anya-apa kapcsolatra koncentrálnék, nem kell elveszítened teljesen, mert ahogy írod, nem számíthatsz másra, tisztázzátok a viszonyokat, állítsatok fel szabályokat, rajtatok múlik hogyan tudtok tovább együtt létezni...
2014. jan. 30. 23:51
 19/19 anonim ***** válasza:
14-es tökéletesen fogalmazott mindent. Bármennyire is fáj, ennek a kapcsolatnak nincs jövője, mielőbb el kellene válnod, még teljesen tönkre nem mész. És egy percre se hibáztasd magad érte, találsz majd olyan párt, aki nagyra értékel mint nőt is. Kitartás!!
2014. jan. 31. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!