Ti mit tennétek, vagy mit nem a helyembe?
Én csak azt tudom leírni, amit én tennék a helyedben. Mivel már kétszer eljátszotta a bizalmadat, én biztosan nem maradnék vele. Mert ezek után már soha nem fogsz bízni, bármennyire is akarsz majd. Ő éli tovább az életét, téged meg felemészt a féltékenység, a düh, a fájdalom. Ez rányomja majd a bélyegét a családodra, a gyerekeiddel való kapcsolatodra. Felnőnek majd egy idegbeteg anya mellett, és ezt az sem kompenzálja, hogy mellettük lesz az apjuk.
Te le tudnál feküdni a férjeddel azok után, hogy tudod, hogy más férfiakkal is megtette? Én biztosan nem! Nagyon vizuális típus vagyok, bele se akarok gondolni a részletekbe.
A fent vázolt jövő helyett választhatod a következőt, ezt tenném én is. Szépen csendben, minden vita és sárdobálás nélkül elváltok. Letisztázzátok a láthatást, minden egyebet. Egyet kérnék a férjemtől: férfiakkal soha ne lássák a gyerekeink, "olyan" (akár csak egy szerelmes összenézés is lehet ez, mert a gyerek nem hülye) szituációban. Röviden szeretővel akkor ne találkozzon amikor ott vannak a gyerekek is. Biztosan az elején nehéz lesz, de hosszútávon megéri. Az elején fájni fog, ami veled történt, de legalább nem kell azon agyalni, hogy merre jár a férjed. Amikor melléd fekszik este, nem kell azon gondolkozni, hogy kinek az ágyából jött? Később még esélyed lesz egy új, boldog kapcsolatra is.
A férjed egyedül, nyugodtan végiggondolhatja, hogy mit szeretne, ki is ő valójában. Ha úgy dönt lehet férfi élettársa is. Ő is lehet egy boldogabb ember, nem egy kalitkába zárt, saját magát sem ismerő valaki.
És végül de nem utolsó sorban, a gyerekeknek lesz egy nyugodt anyukájuk és egy nyugodt apukájuk, csak épp külön.
Szóval én úgy látom, hogy mindenki azzal nyeri a legtöbbet, ha elváltok. Én biztosan ezt tenném.
Hát már ne is haragudj, de mire vársz? Férfival csal, vagy nővel csal nem mindegy? Mást kíván, és mást is fog szeretni előbb vagy utóbb.Csak nem fog lelépni olyan hamar mint egy hetero, mert hát na... De biztosan beleszeretett már vagy bele fog egy másik férfiba.
Nem kérdés. Ráadásul mi lesz ha a gyerekek nőnek és megtudják? Szerintem ez borzasztó lehet majd nekik is.
Egyértelműen a válást választanám. Én undorodnék is ezután tőle, pedig nem vagyok melegellenes, de ezt a sunyiságot nem bírom. Eljátszom a boldog családapát aztán meg titokban pasikat kúr@gat. Bár bocsánat.. És még után szeretkezik veled. Na nem. És ez csak a testi része, ott a leli is, na hát az még borzasztóbb...
Váljatok el tisztességesen, osszatok meg mindet, fizessen a gyerekei után aztán élje az életét úgy ahogy akarja.
Gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!