ha valami nem tetszik felkapja a vizet és sokszor meg is ver van egy 11hónapos kisifun is próbáltam elhagyni de nem megy mit tegyek segítsetek
2013. nov. 26. 10:48
1/9 anonim válasza:
Hogy hogy nem bírod elhagyni? Költözz haza a szüledhez, a barátnődhöz. Ha akarsz valamit az életben akkor tenned kell érte.
Sosem értettem azokat a nőket akiket megüthet a párja, főleg ha gyerek is van. Ilyenkor nem gondolsz a gyereked testi és lelki életére?
2013. nov. 26. 10:58
2/9 anonim válasza:
Megver???? Azonnal jelentsd fel. Mire vársz? Hogy egyszer akkorát üssön, hogy ott maradsz?? Mi lesz akkor a gyerekeddel???
2013. nov. 26. 10:58
3/9 anonim válasza:
Mindenkepp talalj megoldast arra hogy mielobb elkoltozz, mert ez kesobb csak rosszabb lesz. Gondolom ha egesz nap jatszik, nem is dolgozik. Plusz ver is. Ilyen emberre sem neked sem pedig a kisfiatoknak nincs szuksege. Meg csak 11 honapos. Ne hagyd hogy ilyen korulmenyek kozott noljon fel. Gondolj csak bele, kesobb meg a gyereket is utni fogja, ha nem tetszik neki majd valami.
2013. nov. 26. 11:58
4/9 A kérdező kommentje:
Dolgozik 24órába utána 72óra itthon katona
2013. nov. 26. 12:20
5/9 A kérdező kommentje:
Dolgozik 24órába utána 72óra itthon katona
próbáltam nem egyszer de szeretem ='( tudom h ő is szeret minket vagy lehet csak elvisel ='(
2013. nov. 26. 12:21
6/9 anonim válasza:
Ha annyira szereted akkor tűrjed! Mégis milyen választ vársz? Ha neked ez kell maradj ott.
Egyébként én tuti lelépnék.
2013. nov. 26. 13:12
7/9 anonim válasza:
Katona? Akkor azonnal csomagolj. Idővel sajnos csak rosszabb lesz, hidd el. Tisztelet a kivételnek, de elég sok hivatásos elmebeteg, lelkisérült ember, ami előbb - utóbb kiüt rajtuk. Mit gondolsz, miért sokkal rövidebb a szolgálati idejük, mint bármely más szakmában dolgozóknak? Amelyik már 30 éves létére bekattant, az milyen lesz majd kb. 45 évesen, amikor nyugdíjazzák és egész nap otthon lesz? Költözzetek a kicsivel, amíg nem fordul a dolog rosszabbra.
2013. nov. 26. 13:54
8/9 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire szerencsétlen! Megver, de nem hagyod el, mert szereted? Egy ilyen embert hogy lehet szeretni? Ennyire nem érdekel a gyereked sorsa? Nem tudlak sajnálni, én gyerekként átéltem, hogy apám megveri anyámat, és szörnyen mély sebeket hagyott bennem. Te meg ennek kiteszed a gyereked... Ő meg aztán biztos nem szeret téged, ha képes megverni.
2013. nov. 26. 14:32
9/9 anonim válasza:
szereted ő is szeret.sok boldogsàgot nektek.
èn szülni sem szültem volna a helyedben.de tudom, egy angyal volt a gyerek előtt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!