Megveri a fiam. Mit tennétek a helyembe?
A kölyök anyjával kéne beszélni, meg az óvónőkkel. Olyan nincs, hogy nem foglalkoznak azzal, hogy egy gyereket terrorizálnak (mert ezt úgy éli meg szegény). Akkor ki kell őket rúgni onnan a pitsába és felvenni a helyükre olyat, aki majd foglalkozik vele.
Meg beszélhetsz a hülye kölyökkel is. Oviban az ilyen kis taknyok abban a pillanatban maguk alá csinálnak, ahogy egy anyuka erélyesebben helyreteszi őket.
Ez egy ilyen helyzet, a gyerekeknek kell megoldaniuk.
Mindig, mindenhol vannak elnyomók, és elnyomottak.
Most az oviban, majd a suliban, majd az életben...
Ha 40 éves lesz a fiad, s eltolja a főnöke, akkor majd a melóba is bemész beszélni a kollégákkal, főnökkel?
A gyereknek kell elmondani, védje meg magát, vagy ez lesz s vége.
Na leg honnét tudod ki kezdte!?
Én sem akartam elhinni az ovónőknek hogy verekszik a 4 éves lányom, aki mindenkit csak ölel, meg csókol, de akkor elhittem, mikor a 7 éves fiúk jöttek oda, s mindták nekem, a lányom megverte őket.
4! Gondolom büszke vagy a lányodra, hogy 4 évesen veri a társait. Az óvónőnek az is a dolga, hogy kezeljék a helyzetet, nem egy 3-4 éves gyerektől várja el, hogy lereagálja azt. Pont ez a hozzállás az - hogy mindig van olyan gyerek akit vernek és aki ver - ami miatt a lányod számára teljesen normális hogy verekszik.
Kérdező! Beszélj az óvónővel, ezt nekik kell rendezni. Egyszer majd lehet ott kell maradnia és akkor is nehéz lesz. A kislányom csoportjában is van egy kislány, aki mindig verekszik. Amikor az én kislányomat bántotta, szóltam az óvónőnek és ő megnyugtatott, hogy kezelik a helyzetet, azóta nincs is gond.
Beszélj az óvónőkkel, hogy figyeljék, ha a két gyerek egymás közelébe kerül, és akadályozzák meg, ha megint bántja a fiadat.
Ha még egy sérülés lesz a gyereken, akkor felsőbb fórumhoz mész.
Vagy kérd át másik csoportba.
A fiadnak megmondogasd, hogyha bántják, akkor ne hagyja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!