A helyembe elköttetnétek magatok?
Nagyon fiatal vagyok, de már van 3 gyerekem. Ebből 2 védekezés mellett fogant. Nem igazán hatnak a fogamzásgátlási módszerek. Anyagileg is carul állunk. Szivem szerint szülnék még később egy gyereket. Mit tanácsoltok?
Minden hónapban rettegek a terhességtől, gyógyszert szedek fél éve, eddig bevált de tudom nagyon jól, hogy csak idő kérdése és újra terhes leszek, hiába szedem normálisan.
Spirálom már volt és terhes lettem mellette. És gyógyszer mellett is, de most magas hormontartalmút szedek.
Azt esetleg nem tudjátok mennyibe kerül az elköttetés és hogy csinálják?
Igen. Amit leírtál az alapján ez a legjobb megoldás.
Viszont férfinak könnyebb a beavatkozás, a párod nem hajlandó rá?
Egyébként csak egy fogamzásgátlási módszert használtok? Mért nem kombináljétok? Peteéréskor ne szexeljél akkor sem, ha van spirálod és a partnered is használjon gumit.
Efféle hármas védelem mellett is teherbeestél már?:-o
Szerintem bőven elég 3-4 természetes fg. módszert egyszerre használni!
(Pl.: peteérést kihagyni, első ejakulátumot kiengedni és lemosni, csak második ejakulátummal közösülni és ahhoz óvszert használni)
Semmikepp se!
Gumi vagy tobb vedekezesi mod egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!