Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek volt abortusza válaszolna?

Akinek volt abortusza válaszolna?

Figyelt kérdés
Miért tetted? Hány hetes volt amagzat? Amikor felébredtél mit éreztél?
2014. aug. 19. 18:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Sajnos elvetettem a babát, mert a kapcsolat még nagyon korai szakaszában járt. Bizonytalan voltam, hogy egy életre vkit apává tegyek. Ezt azóta rettenetesen megbántuk. 12hetes volt a magzat. az utolsó pillanatig húztam az időt, hátha történik valami. minden jel arra utalt, hogy meg kell tartanom( nem volt szobám, nem irtak ki műtétre, elvesztek a papírjaim...)de sajnos megtörtént.

Az első érzés ébredés után óriási üresség. Fájdalom nem volt de éreztem a tátongó űrt és h 'egyedül' vagyok.

Nem akarok senkit lebeszélni az abortuszról, mert mindenkinek a maga döntése. de aki kicsit is bizonytalan, az tartsa meg! mert utána sokkal jobban fogja bánni.

2014. szept. 8. 17:49
 22/22 anonim ***** válasza:
21: kívánom neked, hogy meg tudj bocsátani magatoknak, fel tudd dolgozni, és szívvel-lélekkel anya tudj lenni, ha eljön az ideje!
2014. szept. 9. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!