Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Aki volt abortusza hány éves...

Aki volt abortusza hány éves lenne most a gyereked? És lett azóta családod?

Figyelt kérdés
Nekem 12 éves fiam lenne:-( és nem esem teherbe
2014. júl. 16. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező nagyon sajnálom részvétem :( (de vannak más módszerek te is tudod hogy gyermeked lehessen : )
2014. júl. 16. 22:22
 2/19 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem volt abortuszom, csak olvastam a kérdést és a válaszokat...nem hagyhattam szó nélkül milyen érzéketlenek a válaszolók. Honnan tudjátok mi okból volt neki abortusza, szerintem addig ne ítéljetek el senkit míg nem tudjátok igazából mi történt vele...
2014. júl. 16. 22:24
 3/19 anonim válasza:
72%
Nekem sem volt még abortuszom, de egyáltalán nem kell elítélni amit csináltál, ne legyen bűntudatod! Az se biztos h fiad lenne..szóval na érted..akkor és ott te így döntöttél, senkinek nem kell emiatt magyarázkodni.
2014. júl. 16. 22:43
 4/19 anonim ***** válasza:
Baratnomnek azert volt abortusza, mert mar a sajat eletet veszelyeztette a terhesseg, es errol o nem tehetett, ugyhogy tenyleg nem kell elitelni a kerdezot mert nem tudthatod miert volt abortusza.
2014. júl. 16. 22:45
 5/19 anonim ***** válasza:
33%
De az NEM gyerek ha már gyerek lenne nem lehetne abortusz mert azt sehol nem engedik -.-
2014. júl. 16. 22:46
 6/19 anonim ***** válasza:
48%

volt több is

pont nem számolgatom h mennyi idős lenne mert nincs értelme az még elég messze volt attól h gyereknek nevezzem

am meg van családom és 3 gyerekem

etikai részébe nem mennék bele mert az mindenki szubjektív véleménye és pont !

2014. júl. 16. 22:47
 7/19 anonim ***** válasza:
45%

Öt éves lenne.

Most lesz a kislányom négy éves és húsz hetes

terhes vagyok. Nem bántam meg.

2014. júl. 17. 11:04
 8/19 anonim ***** válasza:
78%

Nekem már volt családom, mikor abortuszra mentem. Nagyobbik kisfiam 2 éves volt, a pici pedig 2 hónapos. Szoptatás alatt estem teherbe, az első peteérésnél. Sajnos mi voltunk felelőtlenek a férjemmel, mert csak megszakítással védekeztünk, abból indultunk ki (nagyon rosszul),hogy a nagyobb gyereknél szopi mellett csak 6 hónapra kezdtem menstruálni. Felelőtlenek voltunk, és nagyon-nagyon fáradtak a 2 hónapos baba mellett. Egyszerűen úgy éreztük, nem lesz energiánk ilyen gyorsan a három gyerekre, féltem, hogy a két nagyobbnak nem tudok elegendő szeretetet és törődést adni, ha ennyire gyorsan érkezik még egy tesó. Féltettem gyáva módon a már meglévő "jót", féltem, hogy a három gyerek majd annyira leszívja az energiánkat, hogy ez megronthatja a férjemmel a kapcsolatunkat. Iszonyú nehéz döntés volt, pláne, hogy már kihordtam két gyermeket, ezért tudtam, mi játszódik le a testemben. Nagyon gyáva döntés volt részünkről, és nagyon nehezen dolgoztam föl. Szörnyű kimondani, de talán "jól" döntöttünk, sokszor a két kisfiammal is nehéz időszakok vannak. (pl egyszer elkaptak egy hányós-hasmenős vírust, és mivel csak az egyiküknek volt hasmenése, ezért két külön kórházba fektették be őket 1 hétig. Már itt kiborultam, mert döntenem kellett, melyikükkel fekszem be...3 gyermeknél már nem is tudom mit lehetne ilyenkor tenni). Sajnálom, hogy hosszú lett, talán itt és most kellett kiadnom magamból ezt a fájdalmat...

A pici amúgy most lenne 20 hónapos.

2014. júl. 17. 12:33
 9/19 anonim ***** válasza:
64%
13 éves lenne. Azóta van egy 6 éves és egy 1 éves kislányom.
2014. júl. 17. 12:35
 10/19 anonim ***** válasza:
19%

14 éves lenne,lehetne:/ és van egy 3 és féléves kisfiam.

és igen megbántam.

2014. júl. 17. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!